Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TYRENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tyrens-tegn-Jim-Bourne

TYRENS TEGN (1 af 11)


Esoterisk set er Wesak i Tyrens tegn en ceremoni, hvor man i meditation forsøger at forstå den guddommelige plan og gruppens relation til den.

TYRENS TEGN (1 af 11)

TYRENS TEGN

PLANEN - FORTIDIG, NUTIDIG, FREMTIDIG

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Tyrens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "TYRENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TYRENS TEGN

PLANEN - FORTIDIG, NUTIDIG, FREMTIDIG

 

Tyrens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Mediterende grupper mødes for at frigøre energi omkring fuldmånetidspunktet i Tyrens tegn. Det er et tidspunkt, hvor alle tanker om personlige problemer og vanskeligheder lægges til side, mens man forsøger at forstå den guddommelige plan og gruppens relation til planen. Det er også det tidspunkt, hvor man skal forsøge på at være en gruppekanal for indstrømning af åndelig livsenergi.

Wesak-ceremonien fejres ved fuldmåne i Tyren. Mange kender efterhånden denne ceremoni, og legenden om denne begivenhed:

I en lille dal ved foden af Himalaya-bjergene samles Hierarkiets medlemmer, disciple, pilgrimme og mennesker for at deltage i den ydre ceremoni. Clairvoyante fortæller, at på himlen ved fuldmånetidspunktet ser man Buddha nærme sig. Han svæver et kort øjeblik over stenalteret og løfter armene i velsignelse og trækker sig derefter langsomt tilbage. Han overfører Shamballa-energi til Kristus, der modtager den, opbevarer den og videresender den ved fuldmånetidspunktet i Tvillingernes tegn, hvor ceremonien for den gode vilje fejres, og som desuden kaldes verdensinvokationsdagen. Det sker ca. en måned efter Wesak. De, der ikke kender Wesak-legenden, kan finde den beskrevet i artikler på VisdomsNettet.

 

Tyrens-tegn-02-Jim-Bourne

 

Hierarkiet og verdenstjenere overalt betragter Wesak-ceremonien som årets åndelige højdepunkt, hvor de energier, der strømmer fra Shamballa (centret, hvor Guds vilje er kendt), kommer i direkte kontakt med tankesind og hjerte i menneskeheden. Der blev først gjort en indsats for at gøre offentligheden opmærksom på denne ceremoni, og hvad den betyder, i begyndelsen af 1900-tallet. Derefter er antallet af mennesker, der kender ceremoniens betydning, blevet stadig større, og i nutiden er den en kendt begivenhed, der fejres af mennesker med forskellige trosretninger overalt i verden.

Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TYRENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TYRENS TEGN