Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TYRENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tyrens-tegn-Jim-Bourne

TYRENS TEGN (4 af 11)


Esoterisk set er Wesak i Tyrens tegn en ceremoni, hvor man i meditation forsøger at forstå den guddommelige plan og gruppens relation til den.

TYRENS TEGN (4 af 11)

Den Nye Verdenstjenergruppe

 

Tyrens-tegn-05-Jim-Bourne

 

De ændrede planer − der omfatter Kristi genkomst − var hovedårsagen til, at Den Nye Verdenstjenergruppe blev dannet. Det blev besluttet at danne en gruppe ud fra de dengang eksisterende grupper − en gruppe der (ligesom Hierarkiet) skulle bestå af mennesker fra alle racer − af alle typer og kvaliteter. Gruppen skulle være en miniature kopi af Hierarkiet. Gruppens medlemmer skulle arbejde subjektivt uden at få opmærksomhed − dvs. bag scenen på samme måde som mestrene uden ydre organisation. Deres tænkning kan naturligvis komme til udtryk i ydre aktiviteter, men først og fremmest er det mennesker, der kan arbejde åndeligt ud fra det "høje og hemmelige sted". De påvirker verden stille og ubemærket.

Disse seniordisciple har − på trods af de lever spredt på det fysiske plan − en høj form for telepatisk forbindelse. Desuden har de en særlig kommunikation med Hierarkiet, og de har forskellige grader af bevidsthedskontinuitet. Sammenlignet med tidligere grupper arbejder de på "en højere drejning af spiralen". Og som tiden gik, optog man målrettede sjæle i de fysiske grupper for at fuldføre nogle aspekter af den guddommelige plan. Mennesker med god vilje blev aktive og begyndte at finde deres plads i den nye gruppe − selvom de ikke var bevidste om det i deres fysiske hjernebevidsthed.

Sådan er situationen i dag, hvor dette verdensomspændende netværk af grupper fungerer inden for alle mulige områder. Men i hjertet og bag sig har de en eller flere af seniormedlemmerne i Den Nye Verdenstjenergruppe, der arbejder stille og trofast med at påvirke via sjælskontakt.

I nutiden består medlemmerne af Den Nye Verdenstjenergruppe af:

  1. Seniordisciple, der er i bevidst kontakt med Hierarkiet.
  2. Mindre disciple, som er overbeviste om Hierarkiets eksistens, men som endnu ikke har bevidst kontakt.
  3. De mennesker, der ikke ved noget om Hierarkiet, men som alligevel påvirkes af højere inspiration, og som ønsker at tjene.
  4. Et stigende antal mennesker, der responderer på den nye gruppes idealisme og hensigt, og som i nær fremtid vil slutte sig til denne gruppe.
Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TYRENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TYRENS TEGN