Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TYRENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tyrens-tegn-Jim-Bourne

TYRENS TEGN (5 af 11)


Esoterisk set er Wesak i Tyrens tegn en ceremoni, hvor man i meditation forsøger at forstå den guddommelige plan og gruppens relation til den.

TYRENS TEGN (5 af 11)

Meditation og tjenestearbejde

 

Tyrens-tegn-06-Jim-Bourne

 

Man kan nu begynde at fornemme skønheden og de indbyrdes relationer i denne miniature af en hierarkisk struktur. Vertikalt forbindes medlemmerne via meditation, uanset om det er meditation på den ashramiske hensigt eller en dyb og engageret refleksion over menneskehedens problemer. Horisontalt er det ønsket om at tjene, der forbinder medlemmerne. Det gør dem i stand til at skabe nære forbindelser inden for ethvert område i samfundet og med mennesker i alle samfundslag, som på deres egen måde åbenbarer og giver udtryk for et eller flere aspekter af den guddommelige plan. Det har medført, at der er dannet en gruppe, som forbinder og bygger bro mellem Hierarki og menneskehed. Og for første gang i Jordens historie eksisterer der nu en vertikal forbindelse mellem Shamballa, Hierarki og menneskehed. Det er virkelig et fantastisk resultat.

Som et resultat af det arbejde, der blev udført i første halvdel af 1900-tallet − og på trods af eller måske på grund af alle de ydre konflikter, der havde tendens til at forsinke planen − nåede man mål, som man først regnede med at nå om ca. 2.300 år, når Solen går ind i Stenbukkens tegn. Derfor blev andre hierarkiske planer fremrykket. Ganske vist spillede menneskeheden en stor rolle i denne acceleration, men den skyldtes også tre andre resultater:

  1. Planetlogos nåede et bestemt mål i tid og rum længe før, det var forventet, og er nu ved at tage en kosmisk indvielse.
  2. Hierarkiet blev udvidet − både i antal og bevidsthed. En udvidelse i denne størrelse var ikke forventet. Den medførte oprettelse af nye ashramer og en enorm indstrømning fra devariget.

Endelig medførte det en omfattende vækkelse i menneskeheden, der resulterede i en stor åndelig nyorientering. I øvrigt var det menneskehedens beslutning om at udkæmpe verdenskrigens ophobede problemer på det fysiske plan, der i sidste instans førte til Kristi beslutning om at vende tilbage til det fysiske plan og ikke kun til astralplanet.

Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TYRENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tyrens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TYRENS TEGN