Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆGTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vægten-tegn-Jim-Bourne

VÆGTENS TEGN (5 af 11)


Vægtens tegn har en helt speciel plads i dyrekredsen, for det er energien fra dette tegn, der styrer det, man kan kalde nav’et i det zodiakale hjul.

VÆGTENS TEGN (5 af 11)

Hierarkiets fremtræden

Kristi tilsynekomst

 

Vægten-tegn-07-Jim-Bourne

 

En anden vigtig forandring fandt sted i begyndelsen af det 20. århundrede. Kort efter afslutningen på Den Første Verdenskrig, hvor Vandbærer-tidsalderen nærmede sig inden for de kommende godt 100 år, mødtes mestrene og lagde planer for en gennemgribende indsats, der skulle kulminere i sidste del af det 20. århundrede. På det tidspunkt indeholdt de nye planer de første stadier af Hierarkiets fremtræden, og i det mindste de tidlige stadier af Kristi genkomst på astralplanet.

De nye planer − der bl.a. omhandlede Kristi genkomst − var hovedårsagen til, at Den Nye Verdenstjenergruppe blev dannet. Det blev besluttet, at der ud af de eksisterende grupper skulle samles en gruppe, der skulle bestå (ligesom Hierarkiet) af mennesker fra alle racer, af alle typer og med forskellige egenskaber.

Denne gruppe skulle være en miniaturekopi af Hierarkiet, og medlemmerne skulle arbejde subjektivt, så de ikke blev genkendt af omverdenen − på samme måde som mestrene, der arbejder bag scenen uden en fysisk organisation. At deres tanker og indsats kan vise sig i særlige aktiviteter på det fysiske plan er rigtigt, men først og fremmest gælder det de mennesker, der kan arbejde ud fra det “høje og hemmelige sted”. Deres indflydelse viser sig stille og roligt.

På trods af at disse seniordisciple lever langt fra hinanden på det fysiske plan, kan de med deres udviklede telepatiske evner opretholde en forbindelse med hinanden og til Hierarkiet. De har desuden opnået forskellige grader af bevidsthedskontinuitet. Sammenlignet med tidligere grupper arbejder de på en højere drejning af evolutionsspiralen.

Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆGTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆGTENS TEGN