Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVET PÅ ASTRALPLANET - 06
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dødens-eventyr-06-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

LIVET PÅ ASTRALPLANET - 06 (6 af 6)


Åndsvidenskaben fortæller, at en del af efterlivet leves på astralplanet. Men hvordan er denne verden? Og hvem kan man møde? Og hvordan er livet herinde?

LIVET PÅ ASTRALPLANET - 06 (6 af 6)

Refleksion

 

DØDEN-og-den-indre-rejse-99-Døden-i-esoterisk-lys

 

Hvis du har lyst til at reflektere over disse oplysninger om livet på astralplanet, kan denne koncentrationsøvelse anbefales:

Alle har forskellige karaktersvagheder, som oftest stammer fra følelseslivet. Mennesket inkarnerer med det formål at reducere eller fjerne disse svagheder, der binder det til reinkarnationens nødvendighed. Du skal nu vurdere dig selv omhyggeligt og kritisk, og udvælge mindst to væsentlige karaktersvagheder, som efter din egen vurdering står i vejen for en direkte adgang til de højere astrale regioner.

 

o Sæt dig godt til rette … Slap af i hele kroppen … Ret ryggen og luk øjnene … Løft bevidstheden op i hovedet bag panden … Forestil dig, at sjælens lys strømmer ned gennem toppen af hovedet og oplyser bevidstheden bag panden … Send lyset ned i hjertecentret mellem skulderbladene og tænd sjælens sol i hjertet …

 

o Prøv efter bedste evne at iagttage dig selv udefra. Vær helt ærlig over for dig selv … og vær opmærksom på, at dine svage sider, ofte ligger skjult bag dine stærkeste sider.

 

o Når du får øje på en karaktersvaghed, så forsøg ikke at bortforklare den. Din sjæl lader sig ikke narre af efterrationaliseringer. Acceptér dine fejl og svagheder som nødvendige erfaringer på udviklingsvejen …

 

o Du skal ikke dvæle ved dine erkendelser. Undgå at dømme dig selv. Forsøg ikke at føle skyld. Prøv bare at konstatere tingene, som de er …

 

Pause

 

o Når du har udpeget mindst to primære karaktersvagheder, så forestil dig, at du nu indgår en kontrakt med din sjæl. Du beslutter, at du fremover vil arbejde intensivt på at fjerne de bindinger og svagheder, der kan stå i vejen for en rigere og lysere tilværelse på astralplanet.

 

o Husk at de frø, du sår i det fysiske liv, vokser videre i de indre verdener efter døden … Husk at den mindste anstrengelse aldrig er forgæves … Husk at enhver bestræbelse eller højere længsel, altid vil løfte dig ind i områder, hvor der er tilfredsstillelse.

 

o Du kan nu åbne øjnene, og notere dine erkendelser og beslutninger.

Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Download-fil: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - Erik Ansvang


Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Læsefil med vendbare sider: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE