Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISUALISERINGENS KUNST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation

VISUALISERINGENS KUNST (10 af 12)


Hvad er visualisering? Visualisering er en proces, som gør den skabende fantasi aktiv, så den bliver modtagelig for og tiltrukket af spændingspunktet på mentalplanet.

VISUALISERINGENS KUNST (10 af 12)

Vigtige vink

 

Sammen med formlerne er der givet syv vigtige vink. Selv om det er lidt af et sidespor i relation til artiklens emne, skal der kort oplyses om, hvad Djwhal Khul siger om dem. Han minder om, at den gamle metode bestod i at disciple fik et vink og blev motiveret til at blive så udviklede, at de forstod det. I nutiden skal disciplene selv finde det vink, der passer til dem i den omfattende lære, de konfronteres med. Esoterikeren er selvlært, og andre disciple er ”skolekammerater”. Alle søger de vink, som de skal realisere, og alle skal selv finde dem. Ingen skal have nogen til at finde dem for sig.

 

Visualiseringens-kunst-12-Janet-Nation

 

Kristi genkomst

Fantasiens betydning bekræfter dens evne til både at hjælpe og forhindre. Når man f.eks. i meditationen om Kristi genkomst bekræfter, at forberedelsen til begivenheden er et ”livsmål”, og at man vil hjælpe, ikke hindre, så betyder det, at man ønsker at tjene på en fornuftig måde. Man forbereder tilsynekomsten ved at mobilisere god vilje, styrke den nye verdenstjenergruppe, udbrede Den Store Invokation og gøre alt, hvad man kan for at vække menneskers bevidsthed, så antallet af mennesker, der reagerer som sjæle på Kristus, bliver tilstrækkelig stort. Men man er ikke til nogen hjælp, hvis fantasien ”løber løbsk” og begynder at planlægge og organisere genkomstens praktiske detaljer. Så bygger man tankeformer, der ”kan forhindre den sande vision, og det arbejde som skal udføres”.

Der advares om:

”– at de tanker I gør om de, der forbereder menneskeheden på Kristi tilsynekomst, skal overvåges og kontrolleres omhyggeligt. Ønsketænkning og formulering af planer i overensstemmelse med almindelige menneskers metoder og teknikker kan ikke tillades på nuværende tidspunkt … Hvordan, hvor, hvornår og på hvilken måde mestrene vil vise sig, er ikke menneskehedens sag. Mestrenes planer er lagt, og de forventer, at der ikke lægges uigennemtænkte og uintelligente forhindringer i vejen af de, som har fået betroet opgaven at være med i forberedelserne”.

 

I forberedelsesarbejdet skal man derfor sørge for, at man ikke øger det blændværk, der omgiver idéen om genkomsten.

Artikel-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation
Download-fil: VISUALISERINGENS KUNST - Janet Nation


Artikel-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation
Læsefil med vendbare sider: VISUALISERINGENS KUNST