Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISUALISERINGENS KUNST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation

VISUALISERINGENS KUNST (4 af 12)


Hvad er visualisering? Visualisering er en proces, som gør den skabende fantasi aktiv, så den bliver modtagelig for og tiltrukket af spændingspunktet på mentalplanet.

VISUALISERINGENS KUNST (4 af 12)

Nye muligheder – nye problemer

 

Visualiseringens-kunst-05-Janet-Nation

 

I Alice A. Baileys bog The Rays and the Initiations er der et afsnit, der omhandler ”5. regel”, som bekræfter visualiseringens og den skabende fantasis centrale rolle, og som forbinder målet for esoterisk træning med den nuværende planetariske krise.

”Bed, så skal der gives jer – søg, så skal I finde …”.[1] Menneskeheden søger åndeligt lys og kræver befrielse. I nutiden sker det med en styrke, der langt overstiger mestrenes forventninger. Hierarkiet og Shamballa reagerer med mod og gavmildhed. Mysterieskolerne skal igen etableres på det fysiske plan. Det vil blive muligt for grupper af disciple, som fremskynder menneskehedens åndelige befrielse på en seriøs måde, at tage indvielse. Ashramerne vil fungere i den ydre verden. Og Kristus vil markere sig som Verdenslærer.

De nye gruppers liv og formål drejer sig om at forberede disse kommende begivenheder. De vil forvandle det enkelte menneskes liv og stimulere det aktive gruppearbejde. Men det er nemt at forstå, hvorfor Hierarkiet betragter planerne med bekymring. For hvordan skal man beskytte mysterierne? Hvordan skal man beskytte den esoteriske lære? Hvordan skal man forhindre en overstimulering af menneskeheden og skabe yderligere uro på astralplanet? Det kan ske, hvis idéerne vækker alt for dybe aspekter i mennesket, som det ikke er parat til at håndtere, og som det ikke er tilstrækkelig intelligent til at forstå. Idéerne har erfaringsmæssigt stor appel til mennesker, der blindt ønsker at følge en guru, eller selv gerne vil være guru med ”blinde” tilhængere. Og man kan forvente, at påstande om genkomst og indvielse, som markedsføres af de, der fører både sig selv og andre bag lyset, vil blive mere intelligente og talrige efterhånden som den ashramiske vibration påvirker menneskets aura mere og mere.

 

 

_________________________________

[1] Matthæusevangeliet 7,7-14

_________________________________

Artikel-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation
Download-fil: VISUALISERINGENS KUNST - Janet Nation


Artikel-Visualiseringens-kunst-Janet-Nation
Læsefil med vendbare sider: VISUALISERINGENS KUNST