Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN FYSISKE KROP
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-fysiske-krop

DEN FYSISKE KROP (6 af 13)


Kroppen tilhører det fysiske plan på grund af sit materiale, og den kan ikke gå uden for det. Dagsbevidstheden, som arbejder i den, er bundet inden for de fysiske grænser.

DEN FYSISKE KROP (6 af 13)

Yogier

 

Den-fysiske-krop-06-Annie-Besant

 

Yogier i Indien, der praktiserer hatha-yoga, udvikler evnen til i usædvanlig grad at stimulere de lavere psykiske evner. Det er muligt at udvikle de lavere psykiske evner − uden hensyn til åndelig, moralsk eller intellektuel udvikling − ved direkte at påvirke det fysiske legeme. Hatha-yogien lærer at beherske åndedrættet endda i en grad, der gør det muligt at standse åndedrættet i en længere periode, eller at beherske hjertes banken, fordi yogien kan gøre cirkulationen hurtigere eller langsommere efter behag. Metoderne resulterer i, at det fysiske legeme glider ind i en trancetilstand, og dermed frigøres astrallegemet.

Det anbefales bestemt ikke, at metoden efterlignes, men det er alligevel lærerigt for nationerne i Vesten, (som er tilbøjelige til at betragte det fysiske legeme for at have en altbeherskende natur), at vide, hvor fuldstændigt et menneske kan få de normalt automatiske, fysiske processer under viljens kontrol. Det beviser, at mennesker i tusindvis har underkastet sig en langvarig og særdeles vanskelig disciplin for at frigøre sig fra det fysiske legemes fængsel, og det viser, at de stadig lever, selv om det fysiske legemes liv er sat ud af funktion. Yogierne mener det i det mindste alvorligt, og de er ikke længere slaver af de fysiske sanser.

Artikel-Den-fysiske-krop-Annie-Besant
Download-fil: DEN FYSISKE KROP - Annie Besant


Artikel-Den-fysiske-krop-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: DEN FYSISKE KROP