Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Fjerde-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6 (12 af 15)


Fjerde år - Instruktion 5 - 21. august-20. oktober - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6 (12 af 15)

Anden del

Loven om åndelig tilnærmelse

og blændværk

 

Loven om åndelig tilnærmelse har en særlig relation til blændværks-problematikken, for den anviser helt tydeligt metoder, der kan benyttes til overvindelse af blændværk. Blændværk er blevet beskrevet som en tyk tåge, der indhyller mennesket, og som forhindrer det i at se bjergets top og den klare himmel. Men endnu værre er det blændværk, der omgiver menneskeheden, og som kan betragtes som en tæt psykisk tåge, der ikke alene skjuler virkeligheden, men tydeligvis er skadelig og giftig.

For at frigøre sig fra dette problem skal man løfte sig op til et højere niveau med "ren luft" og "klar vision". Derfra kan man iagttage de forskellige blændværk, der påvirker livet og fokusere en nedbrydende lysstråle mod dem. Det betyder, at man skal praktisere åndelig tilnærmelse ved at løfte bevidstheden op mod og − hvis det er muligt − ind i " sfæren med fred og ophøjet glæde, hvor sjælen står fokuseret og rolig".

Man skal også erkende, at åndelig tilnærmelse er gensidig. Åndeligt lys og energi strømmer altid ned og forsøger at skabe kontakt, og kontakten er muligt, hvis man løfter bevidstheden op over tågen op til lyset.

Det er netop det, man forsøger, og som man gradvis bliver fortrolig med, når man anvender teknikken vedr. lys. Det er både en metode til at nedbryde blændværk, og en teknik, der kan benyttes som en meditation på loven om åndelig tilnærmelse. Og man skal altid huske, at når man bruger teknikken, så arbejder man under og med denne grundlæggende lov.

Den Store Invokation

At intonere Den Store Invokation er også en kraftfuld metode til at nærme sig det åndelige. Det opstigende invokative mantra skaber en kanal til en nedadgående tilnærmelse og nedstrømning af de åndelige energier: Lys, kærlighed og kraft. Når man har anvendt teknikken vedr. lys, der i virkeligheden er en form for meditation, skal man intonere Den Store Invokation med den erkendelse, at den skaber en kraftfuld åndelig tilnærmelse både for det enkelte menneske og for hele menneskeheden.

 

"Sjælens lys, der nedbryder blændværk i de tre verdener, er det mest praktisk anvendelige, nyttige og nødvendige emne, der findes … at frigøre det enkelte menneske og hele menneskeheden for det blændværk, som omslutter alt og alle, og som fastholder menneskeheden i slaveri, er en tvingende nødvendig opgave."

Alice A. Bailey: Blændværk, et verdensproblem

Artikel-Skabende-meditation-04-05-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 5:6


Artikel-Skabende-meditation-04-05-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 5:6