Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TREDJE INDVIELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond

TREDJE INDVIELSE (3 af 12)


Indvielse er en omfattende proces. På den lange udviklingsrejse medfører indvielse, at der sker en gradvis virkeliggørelse af at være ét med alt levende.

TREDJE INDVIELSE (3 af 12)

Generelle kendetegn

 

Tredje-Indvielse-03-Temple-Richmond

 

Generelle kendetegn i forbindelse med tredje indvielse

Som forberedelse til tredje indvielse må de personlige holdninger udelukkende være orienteret mod helhedens behov. Når det enkelte menneske har opnået dette niveau, vil det i virkeligheden gennemleve en proces, hvor man integreres i sjælenes rige. Det betyder, at det bevidsthedsmæssigt forlader menneskeriget.

Tredje indvielse er tegn på, at mennesket har nået et stadie i en fysisk inkarnation, hvor sjæl og personlighed er fuldt ud integreret. Det medfører, at personligheden udelukkende fungerer som et redskab for sjælen, og derfor ikke længere står i vejen for et tjenestearbejde eller for et åndeligt liv. På det tidspunkt er der mulighed for at blive accepteret som ægte hierarkisk medarbejder, fordi personlighedens mange svagheder, der gjorde tjenestearbejdet mindre pålideligt, er blevet ryddet af vejen. Når personlighedens svagheder endeligt er bearbejdet og fjernet i tiden op til tredje indvielse, kan ethvert menneske for første gang blive betroet at tænke og handle bevidst i sjælens verden – den kausale verden. Det er grunden til, at Det Store Hvide Broderskab betragter tredje indvielse som den første. Det betyder, at det − på trods af at det er den første store bevidsthedsudvidelse for disciplene − alligevel er første gang, at de er til disposition for virkelig hierarkisk bevidsthed. Det er årsagen til, at tredje indvielse også kaldes den første store indvielse.

Sirius

Det er desuden vigtigt at vide, at tredje indvielse også betragtes som den første store indvielse til "Sirius-livet" og til "Logen for guddommelige skabninger", der arbejder fra de høje centre, som Djwhal Khul har omtalt. Djwhal Khul har givet en oplysning[1], der er særlig relevant for forståelse af, hvordan kraften strømmer fra Det Store Hvide Broderskab til Sirius. Han oplyser, at tredje indviede bliver aspiranter til Sirius-logen. Alle disse stadier kan muligvis opfattes sådan, at det er tredje indvielse, der åbenbarer et mere omfattende og initiativrigt perspektiv, der fører til en højere erkendelse for den indviede. Oplysningen om aspirantskab til Sirius-logen viser tydeligt, at der i forbindelse med tredje indvielse skabes en grundlæggende relation til de Sirius-energier, som den indviede får kontakt til på dette niveau.

 

 

_________________________________

[1] Alice A. Bailey: Strålerne og Indvielserne, s. 421-422

_________________________________

Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Download-fil: TREDJE INDVIELSE - M. Temple Richmond


Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Læsefil med vendbare sider: TREDJE INDVIELSE