Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TREDJE INDVIELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond

TREDJE INDVIELSE (7 af 12)


Indvielse er en omfattende proces. På den lange udviklingsrejse medfører indvielse, at der sker en gradvis virkeliggørelse af at være ét med alt levende.

TREDJE INDVIELSE (7 af 12)

Tredje indvielses proces

 

Tredje-Indvielse-09-Temple-Richmond

 

Ved tredje indvielse forøges mængden og kvaliteten af energistimulering i sammenligning med de to foregående indvielser. For første gang står disciplen foran repræsentanten for Planetlogos, Sanat Kumara, der er indvieren ved tredje indvielse. Med Sanat Kumara som mellemled modtages energier fra Shamballa – centret hvor Guds vilje er kendt. Ifølge åndsvidenskaben bliver disciplen påvirket af en kraftig elektrisk spænding. Derfor er det nødvendigt, at mestrene og Kristus fungerer som mellemled i denne aktivering, der som afslutning på processen medfører, at disciplen opnår sjælsbevidsthed.

Det foregår på de tre højere underplaner af mentalplanet. Derfor er det fjerde underplan af mentalplanet det vibrationsniveau, hvorfra aspiranten første gang går gennem døren til denne indvielse. Der lægges vægt på den mentale natur og på evnen til at mestre de mentale kræfter ved denne indvielse, for det er centrene i hovedet, der nu stimuleres med særlig fokus på pandecentret (ajna-centret). Når man tænker på, at det er 1. stråles energier fra Shamballa, der strømmer via Sanat Kumara ind i den indviede og fokuserer aktiviteten i pandecentret, kan man tydeligt se, at en grundig forberedelse har afgørende betydning. En dybtgående personlighedskontrol er nødvendig, før denne aktivering kan udføres sikkert. Derfor siges det, at inden man kan tage tredje indvielse, skal personlighedens interesser udelukkende være koncentreret om det bedste for helheden.

Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Download-fil: TREDJE INDVIELSE - M. Temple Richmond


Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Læsefil med vendbare sider: TREDJE INDVIELSE