Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TREDJE INDVIELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond

TREDJE INDVIELSE (5 af 12)


Indvielse er en omfattende proces. På den lange udviklingsrejse medfører indvielse, at der sker en gradvis virkeliggørelse af at være ét med alt levende.

TREDJE INDVIELSE (5 af 12)

Specifikke kendetegn

 

Tredje-Indvielse-06-Temple-Richmond

 

Tredje indvielses specifikke kendetegn

I de trinvise processer, der skal mestres på de forskellige planer, markerer tredje indvielse et trin op til det område, hvor der stræbes efter solsystemets mentalplan. Man skal huske, at alle solsystemets planer er underplaner af det, der kaldes det kosmisk fysiske plan. Ord som "mesterskab på solsystemets mentalplan" kan have et præg af overvældende storhed i et større perspektiv, og derfor har den slags ord kun mindre betydning. For de stræbende aspiranter, disciple og hele menneskeheden repræsenterer tredje indvielses domæne ikke desto mindre en opadstræbende forandring i interesser, metoder og prioriteringer.

Hvor anden indviede har haft travlt med at få kontrol over den astrale natur, så opnår tredje indviede kontrol på tankens plan. Tredje indviede fokuserer opmærksomheden på tankelivet, fordi de ved, at energierne styres med tænkeevnen. Når de tager ansvaret for at styre disse energier på en intelligent måde, viser de, at de har lært lovene om, hvordan man skaber tankeformer. De har kapacitet til at bearbejde tankestof, og derfor har de fuld kontrol over mentallegemet.

Tænkeevnen spiller en vigtig rolle i livet for tredje indviede, for tænkningen skal fortolke de guddommelige sandheder og videregive de ashramiske hensigter, for på dette udviklingsniveau responderer tænkningen primært på idéer, intuitioner og impulser, der kommer fra sjælen. Tredje indviede bruger tænkeevnen til kontrol, for de forsøger at være centreret. Til sidst kan de helt bevidst styre alle indstrømmende energier. Det er ikke alene en opgave for tredje indviede, for denne opgave indgår i det hierarkiske arbejde. Det er også en opgave, som mestrene har forpligtet sig til, og som de konstant instrueres i. Ligheden i bestræbelserne mellem det, der tankemæssigt optager tredje indviede, og det, der optager mestrene i Det Store Hvide Broderskab, viser, at de opnår en voksende samhørighed, som denne indvielse skaber. Når der ikke er separatistiske personlighedstendenser hos tredje indviede, kan en nærmere integration i en ashram finde sted. Desuden er tredje indviede i stand til at bruge modtageligheden korrekt, fordi de responderer rigtigt på de hierarkiske hensigter og på impulserne fra deres egen sjæl.

Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Download-fil: TREDJE INDVIELSE - M. Temple Richmond


Artikel-Tredje-Indvielse-Temple-Richmond
Læsefil med vendbare sider: TREDJE INDVIELSE