Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (2 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (2 af 13)

Demens ved "tidlig debut"

 

Demens ved "tidlig debut" er ikke så almindelig. Sygdommen har et klart mønster af arvelighed, som viser en fifty-fifty risiko for at udvikle tilstanden. Mennesker, der udvikler den form for demens, er inkarneret i legemer med organer, der genetisk er prædisponeret for sygdommen.

 

Demens-esoterisk-belyst-02-R-Andrews-Griffiths

 

Før fødslen og afhængig af hvilke erfaringer sjælen ønsker i inkarnationen, udvælges et fysisk legeme, som rummer muligheden for at afvikle bestemte karmiske forpligtelser. Hvis sjælen er relativt langt fremme i sin udvikling, vil det få valget mellem flere mulige legemer, som vises i et "preview", og sjælen kan derfor se, hvilke erfaringer der kan opnås i hvert legeme. Sædvanligvis vil sjælen have en tendens til at vælge den sværeste løsning, der tilbydes, men valget bliver ofte modereret af Karmas Herrer, der har ansvaret for udvælgelsesprocessen, og de repræsenterer både dybere forståelse og større medfølelse end sjælen. De sørger for, at inkarnationen bliver mere afbalanceret, og at man undgår uoverkommelige vanskeligheder og ekstremer. Hensigten med inkarnationen er altid, at sjælen skal lykkes med sine opgaver i det fysiske liv, for sjælen opnår intet ved at nedbryde sin personlighed. Yngre sjæle, der har mindre erfaring, får ikke forskellige valgmuligheder. De får tildelt et passende legeme, og det accepteres med næsten ingen eller slet ingen indblanding fra deres side.

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST