Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (8 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (8 af 13)

Åndelige symptomer og

alternative behandlinger

 

Demens-esoterisk-belyst-08-R-Andrews-Griffiths

 

En mulighed for healing

Der er ingen tvivl om, at der er alvorlige udfordringer for verdens healere på det nuværende tidspunkt i menneskehedens historie. Ofte forstørres udfordringerne af mangelfuld indsigt hos mange healere, som har ladet sig vildlede af en resultatorienteret kulturs blændværk, hvor man (ganske vist ubevidst) nærmest forventer "opstandelse fra de døde" som en målestok for succes. Måske afslører situationen et glimt af den potentielle modløshed, der venter selv velmenende healere. Men hvis healerne accepterer deres begrænsninger med ydmyghed, kan de gøre stor nytte i deres bestræbelser på trods af den tilsyneladende magtesløshed, de kan føle. Når healerne møder patienter, der har tegn på demens, repræsenterer det en positiv mulighed for tjenestearbejde.

Healere kan få indblik i deres optimale funktion og formål her i overgangen til Den Nye Tidsalder, hvis de er parate til at opgive deres tilknytning til blændværket i Fiskenes tidsalder, hvor man har forsøgt at binde dem til en misforståelse af begrebet "at helbrede". Den energi, der kan frigives ved spredning at blændværket, og som vil opleves som en følelse af lettelse og glæde, kan hjælpe gruppen af healere til at refokusere energien mod nye bestræbelser.

Tidlig diagnose er vigtig

Når en healer står med en klient med symptomer på demens, er det vigtig at indse, at hvis der er tale om demens med "sen debut", kan der være midler til få sjælen til at genskabe kontakten til sin personlighed, forudsat at sjælen ikke har truffet den endelige beslutning om at fuldføre nedtrapningen. Succesen afhænger af en tidlig diagnose og gælder for de klienter, hvis sjæl har valgt at trække sig på grund af en tendens til krystallisering af tankesindet. Jo tidligere healingen kan tilbydes og praktiseres, jo bedre resultat kan man opnå.

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST