Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (11 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (11 af 13)

Sekundære behandlinger

 

Det kan anbefales at benytte sekundære behandlinger, der kan lette forsøget på igen at få sjælskontakt – f.eks.:

a. Brug af Bach Blomstermedicin – "Kaprifolium" – for nostalgi og genskabelse af tidligere begivenheder. Det er en løsning, der kan hjælpe mennesker, der dvæler ved tidligere lykke (eller ulykke). Det hjælper til at lære af det, man husker fra fortiden uden behov for at genopleve det. Det vil hjælpe den demente til at fokusere på nuet, og det vil stimulere den meditative indsats.

 

Demens-esoterisk-belyst-11-R-Andrews-Griffiths

 

b. Lær den demente en eller anden form for åndedrætsøvelser, som f.eks. "vekselåndedrættet". Det skal bruges før meditationen. Det er en interaktiv indsats, det maksimerer blodets iltning. Vekselåndedrættet udføres sådan:

Sid med ryggen ret og hovedet i en lige linje. Luk øjnene. Læg højre hånds pege- og langfinger på centret mellem øjenbrynene og placer højre tommelfinger på højre næsebor og højre ringfinger på venstre næsebor. Åbn for højre næsebor ved at flytte tommelfingeren, og tag en dyb indånding gennem højre næsebor. Hold vejet og luk for næseboret ved at presse ind på det med tommelfingeren. Åbn for venstre næsebor ved at flytte ringfingeren, og lad luften strømme ud gennem venstre næsebor. Hold vejret lidt ude mens der lukkes for begge næsebor. Derefter åbner man for venstre næsebor og trækker vejret ind, og lukker igen for begge næsebor, mens man holder vejret inde. På den følgende udånding åbner man for højre næsebor. Man trækker altså vejret ind gennem det næsebor, man netop har ladet luften strømme ud af.

Vekselåndedrættet kan foretages med tælling og ved at udåndingen gøres dobbelt så lang som indåndingen. Tæl f.eks. til 5 på indåndingen, tæl til 5 mens vejret holdes inde, og tæl til 10 på udåndingen. Åndedrætsteknikken har en kraftig virkning på et ubalanceret nervesystem. Teknikken er med til at balancere energierne mellem de maskuline og feminine poler. Det giver større balance mellem evnen til at give og modtage.

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST