Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (1 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (1 af 13)

DEMENS

ESOTERISK BELYST

Af R. Andrews Griffiths, R.N.
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

 Demens-esoterisk-belyst

Du kan frit downloade "DEMENS - ESOTERISK BELYST" af R. Andrews Griffiths, R.N. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

DEMENS

ESOTERISK BELYST

 

 Demens-esoterisk-belyst-01-R-Andrews-Griffiths 

 

En frygtet tilstand

Undersøgelse viser, at efter kræft er demens den mest frygtede tilstand. Konsekvenserne er skræmmende både for det menneske, der udvikler demens, og for de pårørende. Årsagen er, at det vrimler med personlige beskrivelser af håbløshed og besvær i de familier, der berøres. Man hører udtalelser, som: "Det er som om et klart lys gradvist nedtones og til sidst slukkes", og "– det er den ubarmhjertige fjende af menneskets værdighed" ol.

Lige siden den græske og romerske oldtid har vestlig litteratur dokumenteret de forskellige symptomer, der har relation til demens, og nogen mener, at den bogstavelige betydning for den enkelte er at være "uden sind". Det siges, at omkring 56-års alderen "beslutter" sjælen, om den fortsat vil give åndeligt støtte til sin personlighed i resten af inkarnationen, eller om den vil fremskynde den tilbagetrækningsproces, der begyndte naturligt i 49-56 års cyklussen. 56 er ikke en tilfældig alder, og derfor har lægevidenskaben opdelt demens i to kategorier: "Tidlig debut" og "sen debut". For enkelhedens skyld bliver tilstanden her i artiklen klassificeret som "tidlig debut", hvis den opstår i perioden frem til en alder af 56, og det, der opstår efter en alder af 56, omtales som "sen debut".

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST