Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (5 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (5 af 13)

To væsentlige årsager

 

Demens-esoterisk-belyst-05-R-Andrews-Griffiths

 

Sjælen har to væsentlige årsager til demens med "sen debut":

a. Når den inkarnerede personlighed er omkring 56 år eller ældre, vurderer sjælen, om den kun kan opnå en smule mere ved fortsat at komme til udtryk via sit nuværende redskab. Sjælen har bemærket, at personligheden har udviklet en grad af mental stivhed. Derfor beslutter den at fremskynde sin tilbagetrækning fra sit inkarnerede redskab. Set i forhold til den universelle økonomilov[1], er det ikke længere effektivt at bruge flere åndelige ressourcer på den aktuelle inkarnation. I virkeligheden er det sjælens beslutning om at fremskynde personlighedens fysiske død, som nødvendigvis har en nedbrydende karakter. Stimuleringen af "dødsinstinktet" opstår ofte i personligheder, der har en dominerende 5. stråle i sin natur, når der er skabt omfattende krystallisering i personligheden. Det sker især i tilfælde, hvor to af personlighedens legemer har denne strålekvalitet. Set fra sjælens perspektiv, kan sjælen ikke længere styre sit redskab, og derfor trækker den sig tilbage for at involvere sig mere intensivt i opgaver og processer, der vedrører sjælens eget plan – kausalplanet.

b. På samme måde kan sjælen foretage en vurdering af den aktuelle inkarnation, men i stedet ser den, at formålet med livet er udført som planlagt – eller endnu bedre. Derfor kan beslutningen om at fremskynde tilbagetrækningen igen blive aktuel. Måske er livsmålet nået, eller måske er sjælens gruppe allerede godt i gang med at trække sig tilbage fra inkarnation, og derfor er der ikke længere et formål med at "blive tilbage".

 

 

_________________________________

[1] Iflg. "økonomiloven" skal der bruges mindst mulig energi til opnåelse af det størst mulige resultat.

_________________________________

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST