Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEMENS - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Demens-esoterisk-belyst

DEMENS - ESOTERISK BELYST (3 af 13)


Demens er en frygtet tilstand. Konsekvenserne er skræmmende, fordi det vrimler med beskrivelser af håbløshed og besvær. Men hvad er den esoteriske forklaring?

DEMENS - ESOTERISK BELYST (3 af 13)

Karmisk korrektion

 

Demens med "tidlig debut" er sandsynligvis et middel til karmisk korrektion. Tilstanden kommer ofte til udtryk som en enkeltstående eller som en kombination af psykiske ubalancer, der udvikler sig langsomt. I tidligere liv kan personligheden eksempelvis have forsøgt at dominere andres tankesind med egoistiske og negative hensigter – eller forsøgt at begrænse deres mentale udvikling, og det kan have skabt store lidelser for de involverede og deres familier. I andre tilfælde – især de, der udvikler sig i puberteten – kan årsagen have relation til ukontrollerede seksuelle udskejelser, der spænder over mange liv.

 

Demens-esoterisk-belyst-03-R-Andrews-Griffiths

Hippocampus

 

De fysiske kønsorganers modpol i hjernen er hypofysen og pinealkirtlen og de tilknyttede områder som f.eks. hippocampus[1] (et område, der specifikt er involveret i korttidshukommelsen). Hippocampus er følelsernes center i hjernen, og det gør det muligt at danne sig et helhedsbillede af de erfaringer, man får. Hos patienter med demens med "tidlig debut" er denne region af hjernen mindre.

Det er indlysende, at det ikke er alle sjæle, som inkarnerer med denne genetiske disposition, der udvikler demens med "tidlig debut", og det indikerer, at der er mulighed for hjælp i form af healing. Selvom den form for demens, der udvikles i ungdomsårene stort set er uhelbredelig, så tyder det på, at hvis et menneskes tankeliv på et tidligt tidspunkt styres i retning af et sundere og mere åndeligt perspektiv på livet, så vil det minimere sygdommens nedbrydende virkninger både i den aktuelle og i senere inkarnationer. Det er almindeligt kendt, at enhver sygdom kan skabe et "inerti momentum", der strækker sig over flere liv, selv når den oprindelige årsag stort set er mildnet. I dette tilfælde kan en indgriben i høj grad hjælpe med at "dæmpe" de sidste blokerende rester i energistrukturen.

 

 

_________________________________

[1] Hippocampus er en region i hjernen i den mediale tindingelap. Navnet kommer af den kurvede form, der til en vis grad ligner en søhest (som på latin hedder hippocampus). Mennesket har to hippocampi, en på hver side af hjernen. Hippocampus er en del af det limbiske system og spiller en rolle i menneskets orienteringsevne og hukommelse. Hippocampus er blandt de første hjerneregioner, hvor der ses ændringer i forbindelse med Alzheimers sygdom.

_________________________________

Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Download-fil: DEMENS - ESOTERISK BELYST - R. Andrews Griffiths


Artikel-Demens-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEMENS - ESOTERISK BELYST