Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MØRKET - I NYT LYS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang

MØRKET - I NYT LYS (2 af 12)


I skabelsens processer repræsenterer mørket og den usynlige ånd det aktive aspekt, mens lyset og dagen er det passive aspekt – dvs. det substantielle eller formmæssige aspekt.

MØRKET - I NYT LYS (2 af 12)

Det ”hvide” lys

 

Alt er liv. Alt er energi. Og alt liv er udtryk for energifrekvenser eller stofvibrationer, som viser sig som toner og farver. Det er grunden til, at der i Johannesevangeliet står: ”I begyndelsen var Ordet, Ordet var hos Gud og Ordet var Gud”. Inspirationen er i øvrigt hentet fra den egyptiske dødebog, for her står: ”Jeg er evig, jeg er Ra, det er mig, der skabte Ordet, jeg er Ordet”. ”Ordet” hentyder til den lydvibration, der skabte alt og som er i alt. ”Ordet” er derfor den første eller grundlæggende vibration, tone eller frekvens, der er en forudsætning for manifestation.

 

Mørket-i-nyt-lys-02-Erik-Ansvang

 

Manifestation betyder, at en del af energien låses fast i mønstre eller gitre, som kaldes former og legemer, og formerne vibrerer på forskellige frekvenser. Det er almindelig kendt, at energien eller det såkaldt ”hvide” lys kan spaltes op i syv farver ved hjælp af et prisme. Det betyder, at der er ét liv eller én stor frekvens, og at den første underopdeling af den ene livsstrøm er syvdelt, for der er syv farver i farveskalaen og syv toner i toneskalaen. Derfor ved man, at der er syv grundlæggende frekvenser eller energikvaliteter i Universet. Lyset er syntesen af de syv, og det ”hvide” lys er udtryk for, at der er ét liv i Universet. Derfor må de syv farver og toner være primære underdifferentieringer eller undertoner af Universets ene liv.

Artikel-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang
Download-fil: MØRKET - I NIT LYS - Erik Ansvang


Artikel-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MØRKET - I NIT LYS