Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Andet-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (2 af 14)


Andet år - Instruktion 1 - 21. december-20. februar - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (2 af 14)

Første del

Den nye tidsalder

 

Menneskeheden står overfor en ny tidsalder og en ny verdensorden, og de spørgsmål, som tænkende mennesker umiddelbart må stille sig, er: Hvilken vej skal menneskeheden gå i fremtiden, og hvad kan man gøre for at sikre, at det bliver en periode, der fremmer et bedre og mere konstruktivt indhold i livet.

De fremskridt, der gradvis er sket gennem tiderne, har bragt menneskeheden frem til et stadie i civilisationen, hvor kompleksiteten i livet og indflydelsen på sensitiviteten nærmer sig en kulmination. I nutiden påvirker begivenheder i de fjerneste hjørner af verden det enkelte menneske indirekte fysisk, økonomisk, følelsesmæssig og mentalt. Historisk kan man se, at menneskeheden altid har gjort fremskridt gennem kriser, men aldrig før har hele verdens befolkning været så involveret som nu. Derfor står menneskeheden ved et specielt punkt i en lang række af lidelser og sejre − altsammen noget, der fortæller om menneskehedens historie til nu, og som viser, at væksten vil fortsætte. Menneskeheden vil aldrig stagnere, og mennesket er på vej ind i en ny tidsalder, hvor gamle former forsvinder og erstattes af nye, sådan som det er sket mange gange før.

Det næste skridt drejer sig derfor om, hvordan man viser virkelig omtanke og ansvarsfølelse. To kræfter – materialisme og åndelighed – står overfor hinanden. Det nuværende og de kommende århundreder vil derfor blive afgørende for udviklingen, fordi mennesket har adgang til ekstremt stærke kræfter, og fordi der er skabt vilkår, hvor en ny åndelig udvikling får betydning – med nye regler for sjælen.

Opfattelse af ansvarsfølelse er en af de karakteregenskaber, der er vokset frem i nyere tid, og mennesket er begyndt at tænke over, hvad det kan yde til det fælles gode. Uanset overbevisning bliver man efterhånden klar over, at den kommende tidsalder afhænger af menneskets egen indsats, og når man efterlyser metoder og ressourcer til at tage udfordringen op, opdager man, at det er de indre muligheder, opmærksomheden skal rettes mod. Man opdager, at man ved hjælp af tankesindet kan få kraft til at arbejde med mere subtile påvirkninger, og til at bruge energier med langtrækkende virkning. Denne opdagelse afslører, at menneskets skabende og konstruktive kraft er langt større, end det troede. Det betyder også, at når man lærer at styre tankerne, i stedet for at det er tankerne, der styrer, så begynder man på en rigtig og definitiv måde at skabe den verden, positive mennesker ønsker og har behov for, og man påtager sig sin opgave uanset hvor man befinder sig blandt de konstruktive og engagerede mennesker, der forbereder verden til Den Nye Tidsalder.

Artikel-Skabende-meditation-02-01-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6


Artikel-Skabende-meditation-02-01-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6