Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Andet-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (11 af 14)


Andet år - Instruktion 1 - 21. december-20. februar - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (11 af 14)

Koncentration og

rigtige relationer

 

Den koncentration, der kræves til effektiv meditation, vil naturligvis være nødvendigt i arbejdet med enhver lov og ethvert princip, men der er en særlig mulighed for effektivt at praktisere den i forbindelse med loven om rigtige menneskelige relationer, for denne lov består af dele fra det daglige liv. Den er grundlaget for alt samarbejde og konstruktivt samspil og er en nødvendig del i alle holdninger. Derfor kan praktisering af tankestyring i løbet af hele dagen – sådan som det er foreslået − udmærket kædes sammen med at udvikle rigtige relationer. Det kan ikke alene gøres direkte med alle, man møder, men også med enhver man kommer i kontakt med via korrespondance, telefoni, e-mail og tænkning. Man bør heller ikke glemme behovet for rigtige relationer i sin egen natur – mellem følelser og tænkning og mellem disse to og den, der iagttager.

Den form for øvelser er mere værdifulde end det umiddelbart ser ud til, og de kan bruges til forskellige formål, som beskrives i senere instruktioner. De er ikke alene afgørende for den generelle holdning i løbet af dagen. De opbygger faktisk også et tankemønster, så tankerne kan passere meget nemmere i dagens løb. Det kan tilføjes, at denne form for øvelser er en hjælp til skabelsen af den nødvendige vibration. Det er som at indstille et instrument til at sende på en bestemt bølgelængde – og hvis øvelserne udføres omhyggeligt, er virkningen meget kraftig og positiv.

 

Daglig øvelse

 

Om morgenen, før dagens aktiviteter begynder, kan man eventuelt koncentrere sig om og "forudse" eller visualisere forskellige former for forbindelser, man har til andre mennesker. Man kan forestille sig, at man møder dem på en positiv måde, og ser dem som rigtige relationer. Og hvis nogle af disse kontakter har tendens til at blive vanskelige, enten fordi man ikke bryder sig om dem, eller fordi der er meningsforskelle, så kan man forsøge at løse problemet med dem eller deres kritik ved at bruge loven om rigtige menneskelige relationer. Man skal forestille sig, at denne lov arbejder gennem enhver kontakt og begivenhed i løbet af dagen og etablerer et mønster af rigtige relationer i ethvert aspekt af livet.

Artikel-Skabende-meditation-02-01-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6


Artikel-Skabende-meditation-02-01-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6