Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Fjerde-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (6 af 19)


Fjerde år - Instruktion 1 - 21. december-20. februar - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 1:6 (6 af 19)

Princippet om

essentiel guddommelighed

 

Efter at have forstået dette generelle "panorama" over den universelle virkelighed, som den kan opfattes og beskrives med ord, vil man med en bedre proportionssans kunne forstå de mange opfattelser af de forskellige "virkeligheder", der udgør de mange aspekter og niveauer af Den Ene Virkelighed. Den højeste og vigtigste opfattelse, som man når frem til, gælder opfattelsen af menneskets egen guddommelige natur, dvs. opfattelsen af "princippet om essentiel guddommelighed". Det skaber en positiv opfattelse af det, der kaldes "godhedens ukuelige natur og det godes uundgåelige og endelige sejr".

Erkendelse af evolutionsplanen

Derefter vil der være en voksende erkendelse af evolutionsplanen, sådan som den udfolder sig i nutiden. Strukturen i den træder tydeligt frem for den intelligente iagttager til trods for den forvirring, de forstyrrende strømninger og de midlertidige tilbageslag, der kendetegner den nuværende periode med kriser og omvæltninger. Denne erkendelse er kædet sammen med en erkendelse af, at der findes en højere styrende vilje, og af "den kærlighed, der ligger bag tidens begivenheder". Det indebærer også, at der dukker nye idéer op, som vil give et mere omfattende og mere sandt billede både af Universet og af mennesket.

Det gør det muligt at opfatte næste skridt som menneskeheden som en helhed, grupper af mennesker og det enkelte menneske skal tage for at samarbejde om den overordnede plan. Planer hjælper til at forstå betydningen og formålet med det, der sker både i den ydre og den indre verden. Det medfører en erkendelse af de forskellige opgaver, som det enkelte menneske kan udføre, og om de mange muligheder for indre udvikling og ydre tjenestearbejde, de nuværende forhold tilbyder.

Artikel-Skabende-meditation-04-01-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6


Artikel-Skabende-meditation-04-01-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 1:6