Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CRATA REPOA
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Crata-Repoa-Manley-P-Hall

CRATA REPOA (2 af 13)


Crata Repoa − indvielser i den hemmelige orden - er et resultat af forfatterens store interesse for uddannelser og indvielser i de gamle kulturer – i dette tilfælde Egyptens mysterieskoler.

CRATA REPOA (2 af 13)

I grad

 

Crata-Repoa-04-Manley-P-Hall

 

Så snart forberedelserne var afsluttet, tog Thesmophores neofytten ved hånden, og de gik nu hen foran Menneskets Port. Ved ankomsten til porten slog Thesmophores vagt − en ældre Pastophoris, som stod vagt her − et slag på neofyttens skulder, og den ældre Pastophoris meldte derefter ved banken på porten, at en søgende befandt sig uden for. Efter at nogle spørgsmål var besvaret blev Menneskets Port åbnet, og neofytten blev ført ind. Her stillede Hierophantes den søgende forskellige personlige spørgsmål, og man var opmærksom på, om svarene var ærlige og oprigtige. Derefter blev neofytten ført ind i sanktuariet og turen fortsatte rundt i tempelsalen.

Man skabte en kunstig vind i rummet og lod det regne ned over den søgende. Kunstigt fremkaldte lyn slog neofytten i ansigtet og en voldsom torden ramte ørerne. Hvis neofytten efter denne tur ikke viste tegn på frygt, læste lovlæseren Crata Repoas love op, og neofytten skulle erklære sig villig til at underkaste sig lovene fuldt ud. Derefter førte Thesmophores neofytten hen foran Hierophantes. Neofytten blev bedt om at kaste sig ned på blottede knæ foran Hierophantes, og på neofyttens strube satte man spidsen af et skarpt sværd, mens løftet om troskab og tavshed blev givet. Solen og Månen blev anråbt som vidner.

 

Crata-Repoa-05-Manley-P-Hall

Artikel-Crata-Repoa-Manley-P-Hall
Download-fil: CRATA REPOA - Manley P. Hall


Artikel-Crata-Repoa-Manley-P-Hall
Læsefil med vendbare sider: CRATA REPOA