Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CRATA REPOA
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Crata-Repoa-Manley-P-Hall

CRATA REPOA (11 af 13)


Crata Repoa − indvielser i den hemmelige orden - er et resultat af forfatterens store interesse for uddannelser og indvielser i de gamle kulturer – i dette tilfælde Egyptens mysterieskoler.

CRATA REPOA (11 af 13)

VI grad

(Astronomus foran Gudernes Port)

 

Crata-Repoa-20-Manley-P-Hall

 

VI grad krævede flere forberedelser. Neofytten blev fra begyndelsen lagt i lænker, og sammen med Thesmophores gik turen tilbage til "Dødens Port". Her måtte de gå ned ad mange trin, indtil de nåede til porten. Sammen gik de gennem porten, og de trådte ind en hule, der var fyldt med vand. Her så neofytten lig af dræbte brødre, og fik besked på, at de var blevet dræbt, fordi de havde forrådt ordenen. Man truede med samme skæbne, hvis neofytten ikke holdt sin aflagte ed. Derefter blev neofytten ført tilbage for at aflægge en ny ed.

Crata-Repoa-21-Manley-P-HallEfter edsaflæggelsen blev hele gudelærens oprindelse forklaret, og neofytten blev yderligere instrueret i praktisk "stjernekunst" (en kombination af astrologi/astronomi). Neofytten deltog i observationer om natten, og måtte hjælpe til ved udarbejdelserne af fortolkningerne. Neofytten blev advaret mod falske astrologer og deres horoskoper, for præsterne afskyede dem, fordi de var årsag til vantro. Disse falske lærere brugte løsenet "Phaenix".

Nu blev neofytten ført til "Gudernes Port", som straks blev åbnet. Herinde fandt neofytten malede billeder af alle Demiurges, og man fortalte deres historie uden at udelade noget. Man viste også rækken af tidligere overordnede samt listen over medlemmer, der var fordelt over hele verden.

Derefter lærte neofytten en præstedans, der forestillede stjernernes bane. Gradens kendingsord var "Ibis" og betød "Hejre". Ordet var symbol for vagtsomhed.

Artikel-Crata-Repoa-Manley-P-Hall
Download-fil: CRATA REPOA - Manley P. Hall


Artikel-Crata-Repoa-Manley-P-Hall
Læsefil med vendbare sider: CRATA REPOA