Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVARIGET - 19
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

DEVARIGET - 19 (11 af 12)


Ordet Deva betyder lysende eller skinnende, fordi det clairvoyante syn opfatter dem som lysende skikkelser af forskelligt udseende og farve.

DEVARIGET - 19 (11 af 12)

Det destruktive menneske

 

Devariget-12-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

 

Menneskehedens hærgen

Det er ved at være slut med menneskets hærgen og misbrug af naturen. Mennesket er ved at ødelægge hele grundlaget for sin egen eksistens på Jorden, men der er opstået mange organisationer, der forsøger at rette op på ubalancen. Overalt ser man miljøforkæmpere, økologer, krav om dyrevelfærd, forsøg på bevarelsen af dyrereservater, ønsker om ophør af de brutale dyreslagtninger, modstand mod alle former for forurening, fokusering på mangel på rent vand osv. Og det er kun begyndelsen på en total omlægning af den menneskeskabte mishandling af Jorden og dermed af devaevolutionen.

Menneskeheden har meget svært ved at omstille sig til denne enorme proces, og naturvidenskaben viser stadig ikke tegn på at forstå de fundamentale omstillinger. Men menneskeheden må være indstillet på at blive konfronteret med en omstillingsproces af en størrelsesorden, den aldrig tidligere har været stillet over for.

Sammenbrud

7. stråle − syntesens, magiens og ordenens stråle − vil sammen med 4. stråle − som begynder sin aktivitet fra år 2025 − feje som en orkan gennem menneskeriget for at genskabe den tabte balance og tvinge alt og alle ind på et helt nyt spor, for det er forudsætningen for at Den Nye Tidsalder kan realiseres.

Mennesket har sin frie vilje til at begå selv katastrofale handlinger, for det giver dyrekøbte og virkningsfulde erfaringer. Devaerne og naturånderne, er programmeret til at udføre deres arbejde, og de gør det i fuldstændig samklang med de planer, som udgår fra de overordnede engle, der samarbejder med Hierarkiet, som har ansvaret for livets udvikling på Jorden.

Devaerne og naturånderne kan til en vis grad – ved hjælp af en stærk vilje og kendskab til de rigtige kraftord eller mantraer − styres og manipuleres. Det oplevede menneskeheden på Atlantis, hvor viljestærke magikere tog magten over store dele af den usynlige verdens beboere. Det pressede evolutionen til et punkt, der var så kritisk, at planetens indre styrelse var tvunget til at sænke Atlantis i havet, sådan som det fortælles i sagn og religiøse skrifter, der alle beskriver syndfloder og totale oversvømmelser.

Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Download-fil: DEVARIGET 19 - Hardy Bennis


Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: DEVARIGET 19