Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVARIGET - 19
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

DEVARIGET - 19 (8 af 12)


Ordet Deva betyder lysende eller skinnende, fordi det clairvoyante syn opfatter dem som lysende skikkelser af forskelligt udseende og farve.

DEVARIGET - 19 (8 af 12)

Elementaler

 

Der er endnu nogle devaer, som det på nuværende tidspunkt ikke er tilladt at sige meget om. De er kommet fra et andet planetsystem og er specialister på deres felt. De har gennemgået menneskeriget og har samme rang som nogle af Hierarkiets medlemmer, og de har valgt at blive og arbejde i forbindelse med den fysiske evolution på Jorden. Der er ikke mange af dem – faktisk kun tolv. Fire arbejder i den violette gruppe, fem i den grønne og to i den hvide, og de ledes af en overordnet deva med samme rang som en chohan. Devaevolutionens tal er 6, hvor menneskets er 5, og ligesom 10 står for det fuldendte menneske, står 12 for det fuldkomne i devariget. Denne devagruppe styrer de tre grupper − de hvide, de violette og de grønne. I tilknytning til disse grupper er der underordnede grupper:

 

Devariget-10-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

“Livløse” ting har også et æterlegeme.

 

Underordnede grupper

Under gruppe 1 findes alle de elementaler, der arbejder med menneskers æterlegeme − dvs. alle de elementaler, der udgør æterlegemerne, som livet og bevidstheden bor i − og alle de elementaler, som arbejder med såkaldt livløse genstandes æterlegeme. Rækkefølgen angiver deres relative udvikling. De violette devaer er på evolutionsvejen. Elementalerne er på involutionsvejen, for deres mål er at overgå til det violette devarige.

Under gruppe 2 arbejder plantelivets såkaldte feer og alfer. De bygger og farver blomsterne. Det er små strålende væsener, der bor i skovene og markerne − og elementaler, som arbejder med frugter, grøntsager og alt, hvad der dækker Jordens overflade med frisk vegetation. Her finder man også de mindre magnetiseringsdevaer, som er knyttet til hellige steder, talismaner og sten, og en særlig gruppe, der opholder sig i nærheden af mestrenes boliger.

Under gruppe 3 arbejder luftens og havets elementaler − sylferne, vandfeerne og de devaer, som beskytter hvert enkelt menneske".

Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Download-fil: DEVARIGET 19 - Hardy Bennis


Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: DEVARIGET 19