Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVARIGET - 19
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

DEVARIGET - 19 (2 af 12)


Ordet Deva betyder lysende eller skinnende, fordi det clairvoyante syn opfatter dem som lysende skikkelser af forskelligt udseende og farve.

DEVARIGET - 19 (2 af 12)

Menneskeheden bor til leje

på en deva-planet

 

Devariget-02-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

 

Parallel udviklingslinje

I alle verdensreligioner, mytologier, folkeeventyr og sagn beskrives en hærskare af lysende skabninger med mange forskellige navne afhængig af, hvor de befinder sig. Bibelen er fyldt med beretninger om ophøjede engle, som varsler og vejleder om kommende vigtige begivenheder.

På trods af at naturvidenskaben benægter disse skabningers eksistens, findes der utallige bøger og film, som beskriver en slags "skyggeevolution", der lever parallelt med mennesker, dyr og planter. Nogle gange har mennesket beskrevet disse naturvæsener som trolde, alfer, gnomer, nisser, undiner og havfruer osv., men alt tyder på, at efterhånden som menneskeheden dominerer naturen med byer, veje og fabrikker og støjer mere og mere, trækker naturvæsenerne sig tilbage fra kontakt med mennesket. Men det betyder naturligvis ikke, at de ikke eksisterer.

For at give et indblik i denne evolution, som på mange måder løber parallelt med menneskeevolutionen, er det nødvendigt at studere de esoteriske kilder. Devariget, der er usynligt for det fysiske syn, er iagttaget, udforsket og beskrevet af mennesker med æterisk syn eller clairvoyance. De føler ubehag ved menneskets udstråling, der ofte er udtryk for grove tanker og begær, og de har modstand mod menneskets behandling af naturen, som er stik imod deres egen holdning og kærlighed til naturen.

 

De er selve naturens opretholdere

og naturens iboende liv overalt på planeten.

På et eller andet tidspunkt vil menneskeheden erkende,

at menneskeheden reelt bor til leje på en deva-planet.

 

Kosmisk ild

Der er især to forfattere, som har æren for den tilgængelige viden om devaevolutionen. Den ene er den tibetanske mester Djwhal Khul, som i Kosmisk Ild har givet en dyb esoterisk indsigt i devaernes og englenes verden i både kosmisk og planetarisk sammenhæng, og videre ned til mennesket, dyr og planter, der alle beliver former, der er bygget af deva-væsener. Der er tale om et meget vanskeligt tilgængeligt stof, som først vil blive forstået engang i fremtiden, og denne dybere forståelse får man først, når man har nået 3. indvielse.

Englerigets ambassadør

Den anden er den clairvoyante forsker Geoffrey Hodson. Menneskeheden skylder englænderen Geoffrey Hodson (1886-1983) en kæmpe tak, fordi han brugte 60 år af sit liv til sine mange grundige clairvoyante undersøgelser af devaer. Det er ikke uden grund, at han kaldes "englerigets ambassadør". Allerede som ung kunne han se naturånder og de mindre devaer. Han udviklede efterhånden sit klarsyn, indtil han blev i stand til at foretage observationer, som lå udenfor de fleste andre clairvoyantes synsfelt.

 

Devariget-03-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

Geoffrey Hodson

 

I 1921-22 rejste Geoffrey Hodson sammen med sin hustru Jane i det engelske landskab for at studere naturånder og devaer. De kørte omkring på en motorcykel med sidevogn − især i Lancastershire og omegn − og på øde steder standsede de og vandrede omkring. Geoffrey Hodson beskrev, hvad han iagttog, og Jane stenograferede de talrige observationer. Sådan begyndte arbejdet, der siden skulle vokse i omfang og dybde, og arbejdet blev grundlag for bøgerne Faeries at work and at Play og The Kingdom of Faries.

Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Download-fil: DEVARIGET 19 - Hardy Bennis


Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: DEVARIGET 19