Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVARIGET - 19
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

DEVARIGET - 19 (12 af 12)


Ordet Deva betyder lysende eller skinnende, fordi det clairvoyante syn opfatter dem som lysende skikkelser af forskelligt udseende og farve.

DEVARIGET - 19 (12 af 12)

Vandbærerens tidsalder

 

Devariget-13-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom


Fra “Ringenes Herre”

 

Film og virkelighed

I store filmdramaer og i bøger som f.eks. Ringenes Herre, beskrives en tid, hvor mennesker, dværge ("hobitter", der også kaldes "de halvlange") og devaer levede sammen. Og i filmen Avatar er det en fremmed planet, der er beboet af devaer, hvor Jordens menneskehed bryder ind i det harmoniske og ideelle samfund for grådigt at røve råstoffer til eget brug. Selvom der naturligvis er tale om fiction, er det alligevel tankevækkende, for det afspejler tydeligt menneskehedens manglende respekt for anderledes evolutioner. Temaet går desuden igen i Star Wars, hvor mennesket invaderer det ydre rum ved hjælp af avancerede våben.

 

Devariget-14-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

Fra “Avatar”

 

Walt Disney har i sine mange film vist eventyr med trolde, alfer og devaer, som er elsket af børn, og de viser en anden måde at forholde sig til devaevolutionen på.

Den hårde måde?

I nutiden befinder menneskeheden sig udviklingsmæssigt på et højere punkt af evolutionsspiralen end på Atlantis, men det er sket via den teknologiske udvikling, hvor mennesket skruppelløst har gennemført udviklingen på bekostning af naturen. På Atlantis var 7. stråle en af de dominerende strålekvaliteter. Denne strålekvalitet påvirker nu igen menneskeheden, og den nærmer sig zenit − og mange af de gamle atlantiske magikere er igen i inkarnation. Spørgsmålet er derfor: Har menneskeheden lært af fortidens fejltagelser? Har mennesket evnen til at trække sig op af de gamle "hjulspor"? Eller kan mennesket kun lære "the hard way"?

Den store prøve på samarbejdet mellem devariget og menneskeriget vil finde sted i Vandbærerens tidsalder. Der er derfor tale om et kapløb med tiden, hvis menneskehedens etik, moral og kærlighed til alt i naturen skal vinde og bygge broen mellem de to riger, som igen kan få hele evolutionen på rette spor til gavn for begge parter.

De ophøjede engle vil komme til syne i forbindelse med Kristi genkomst, og den virkning, det vil have på samarbejdet mellem de to evolutioner, beskrives i et selvstændigt afsnit, der handler om fremtiden.

 

Devariget-15-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-visdom

Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Download-fil: DEVARIGET 19 - Hardy Bennis


Artikel-Devariget-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: DEVARIGET 19