Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BEVIDSTHEDSRUMMET IMELLEM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bevidsthedsrummet-imellem

BEVIDSTHEDSRUMMET IMELLEM (13 af 13)


Nogle gange kan man få så travlt med at fokusere på alt det, der sker i den ydre verden, at man glemmer menneskets kilde til væren, styrke og potentialer.

BEVIDSTHEDSRUMMET IMELLEM (13 af 13)

Der er en vej!

 

Bevidsthedsrummet-imellem-19

 

Den nuværende periode i menneskehedens historie er meget vanskelig, men der er en vej ud af problemerne. Alle, der er har erkendt deres medfødte åndelighed, og de muligheder, den skaber, kan forberede vejen − den vej, som kreativt og magisk kan overvinde alle forhindringer. Alle og enhver, der udgør den nye verdenstjenergruppe, ved, at den indre vej respekterer naturens love, og at Planetlogos er kilden til alle skabninger, og derfor er det kontakten til det indre, der kan løse alle problemer.

Bevidsthedsrummet imellem eller det indre liv er en del af menneskets liv og natur. Betydningen af den magiske, liminale fase er igen og igen blevet fremhævet i åndsvidenskaben i form af nymåner, fuldmåner, formørkelser, daggry, skumring, jævndøgn, solhverv og endda nytår. Den knivsæg − ”vejen, der er skarp som æggen på et barberblad” eller antahkaranaen − er ikke så meget en destination som et nærvær, en bevidsthed, et balancepunkt, en ligevægt, der ubesværet flyder og skifter mellem udviklingsstadier af erkendelse. Det er den proces, der bevæger mennesket fra den ene bevidsthedstilstand til en anden. På den måde oplyser aspiranten vejen, der går mellem de to store kraftlinjer − mellem ånd og stof − og dermed frelses verden.

 

Bevidsthedsrummet-imellem-20

Artikel-Bevidsthedsrummet-IMELLEM-Allison-First
Download-fil: BEVIDSTHEDSRUMMET IMELLEM - Allison First


Artikel-Bevidsthedsrummet-IMELLEM-Allison-First
Læsefil med vendbare sider: BEVIDSTHEDSRUMMET IMELLEM