Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (12 af 22)


Disciple er nødt til at erkende deres blændværk og illusioner. Deres åndelige udvikling og fremskridt afhænger af, om de kan overvinde dem.

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (12 af 22)

Broen mellem det lavere og

det højere tankesind

 

Blændværk-&-Illusioner-18-Torkom-SaraydarianMenneskets bevidsthed udfolder og udvider sig som et resultat af kommunikation med højere kilder. Hvis kommunikationen ikke er klar, men baseret på fejlfortolkninger af kontakterne, bliver mennesket offer for sine egne illusioner. Vejledning fra højere kilder bliver mulig, når mennesket er i stand til at fortolke vejledningen klart og forstå den, nøjagtig som den er.

Derfor er det nødvendigt, at man ikke alene renser det lavere tankesind for overtro, dogmer, ophobede fordomme og blændværk, men desuden udvikler evnen til at arbejde med det højere tankesind og bygge broen mellem det lavere og højere tankesind og intuitionen. Det er på den måde, man kan skabe og opretholde kontakten med højere verdener, gøre kommunikationen klar og fortolke idéer, indtryk og inspirationer uden forvrængning. Og det er på den måde, intuitionens klare lys får mennesket til at forstå betydningen af kommunikationen – ikke alene i relation til menneskelivet, men også i relation til det kosmiske liv som helhed. Det er en inklusivitet, der engang får menneskeheden til at opleve alle andre idéer og fortolkninger som en del af helheden og ikke som adskilte enheder.

Der findes lige så mange illusioner, som der findes mennesker på Jorden, og derfor er der grund til at se nærmere på nogle af de væsentlige illusioner, for de fleste mennesker har dem.

Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Download-fil: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER - Torkom Saraydarian


Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER