Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (21 af 22)


Disciple er nødt til at erkende deres blændværk og illusioner. Deres åndelige udvikling og fremskridt afhænger af, om de kan overvinde dem.

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (21 af 22)

Formens illusion

 

Blændværk-&-Illusioner-29-Torkom-Saraydarian9. Den næste illusion er formens illusion. Og her henvises der til enhver form – fysisk, astral eller mental. Alle former og legemer er illusioner, og det betyder, at de før eller senere forsvinder.

Manifestationen i det kosmiske rum er en illusion. Det er sandt, at galakser fødes, organiserer sig og forsvinder igen. Hvis en galakse kan forsvinde, hvad sker der så med alle de små skabninger, der lever i den? Hvad sker der med deres kulturer og civilisationer? Alle former er symboler på åndens øvelser. Når øvelsen er forbi, gør ”Den Store Nedbryder” formen ikke-eksisterende.

En lærer sagde en dag: ”Når du ser dine øjne, din næse, dine ører og fødder i spejlet skal du tænke på, at formen ikke holder længe, og at der er god grund til at bruge den fornuftigt”.

Hvad kan man forvente af sig selv, når hele livet kører i illusionernes dybe hjulspor? Gautama Buddha understregede behovet for oplysning. Fravær af illusioner er oplysning. Alle de oplyste skikkelser blev oplyst, før de gav verden deres budskab.

Illusioner kan overføres fra tidligere liv – ja selv fra forældre og vennekreds. Illusionerne bliver faste og hårde former, mens de er i menneskets mentallegeme, og til sidst bliver de en del af menneskets personlighed. Når først illusionerne er krystalliseret, er det næsten umuligt at nedbryde dem. Og man spilder mange liv under illusionernes slaveri.

Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Download-fil: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER - Torkom Saraydarian


Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER