Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE (10 af 12)


Hierarkiet er mellemleddet mellem den åndelige virkelighed og menneskelivet. Det skaber forbindelse mellem menneskeheden og den guddommelige vilje.

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE (10 af 12)

Det vertikale og horisontale liv

 

I denne periode kan tilstedeværelsen af en velfungerende intelligens og en voksende inklusivitet i menneskeheden symbolsk udtrykkes med ordene ”det vertikale og horisontale liv”, som symboliseres af korset. Sjælens bevidsthed, fuldkommengørelsen af og kontrollen over tankesindet samt manifestationen af kærlighed i tjenestearbejde er egnede egenskaber for Hierarkiet og i tiltagende grad for menneskeheden.

Der foretages bestemte og omfattende tilpasninger i menneskeheden. Energi fra Shamballa skaber direkte påvirkninger, og årsagen er indstrømningen af Sanat Kumaras vilje, for han er ved at forberede en bestemt kosmisk indvielse. Denne indvielse kræver en reorganisering af de energier, der strømmer gennem menneskeheden. Energierne skaber en omstrukturering i dette fundamentale center. De manifesterer aspekter og kvaliteter, der altid har været potentielle, men som endnu ikke er kommet til udtryk.

 

Hierarkiet-13-De-syv-De-tre-Den-Ene

 

Inspiration, telepati og sensitivitet

Videnskaben om inspiration, der er grundlag for Shamballas metoder, fungerer gennem de tre centre på tre forskellige måder. Gennem Shamballa kommer de til udtryk som dynamisk inspiration, gennem Hierarkiet som magnetisk telepati og gennem menneskeheden som udstrålende sensitivitet.

Af de store centre er det Hierarkiet, der har den mest vitale udstråling og den største indflydelsessfære. Udover at give liv til alle former på og inden i planeten, er indflydelse og udstråling fra Shamballa definitivt og bevidst begrænset til det tidspunkt, hvor både Hierarkiet og menneskeheden er i stand til at respondere på en konstruktiv måde.

Centret, der kaldes menneskeheden, har for tiden en utilstrækkelig udstråling på grund af utilstrækkelig udvikling. Menneskehedens indflydelsessfære er derfor begrænset. Hierarkiet har imidlertid ingen indre begrænsninger i stil med dem, som Shamballa bevidst har pålagt sig selv, eller som menneskeheden − uden at ville det − er pålagt. Enhver blokering af den hierarkiske udstråling vil derfor blive opbygget af former, der ikke kan respondere på den udstråling, de påvirkes af. Indflydelsen fra udstrømningen fra den centrale triangel i Hierarkiet er unik og langtrækkende.

Hierarkiet er derfor et transformerende og igangsættende center midtvejs mellem områderne liv, syntese, vilje og formål og de manifesterede formers og det skabende menneskes verden. Hierarkiets medlemmer arbejder bag scenen og ”den universelle ashrams stilhed”, idet de inspirerer disciple, der tjener dem i formens tre lavere verdener ved hjælp af videnskabelig brug af tanken. Hierarkiets og Shamballas arbejde er rettet mod udviklingen af gruppebevidsthed, gruppehandling og gruppeudtryk.

Artikel-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene
Download-fil: HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE - Frances Adams Moore


Artikel-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene
Læsefil med vendbare sider: HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE