Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE (9 af 12)


Hierarkiet er mellemleddet mellem den åndelige virkelighed og menneskelivet. Det skaber forbindelse mellem menneskeheden og den guddommelige vilje.

HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE (9 af 12)

Forberedende arbejde

 

Hierarkiet-11-De-syv-De-tre-Den-Ene

 

Tre af Hierarkiets ashramer sender for tiden disciple og indviede op til 3. indvielse ind i formens tre verdener, og det er deres opgave at forberede forholdene til mestrenes og de højere indviedes genkomst. De tre ashramer er …

1) 2. stråle ashramen for kærlighed-visdom under mesteren Koot Hoomi.

Medlemmerne fra denne ashram arbejder i det store hele med uddannelse af den almindelige offentlighed, og de arbejder gennem undervisere overalt samt gennem religionslærere.

2) 1. stråle ashramen under mesteren Morya.

Disciple og indviede fra denne ashram arbejder inden for området rigtige menneskelige relationer, og med skabelse af en syntese i forsøget på at skabe en ny intuitiv bevidsthed, der kan medføre et skift i den politiske bevidsthed samt i et skift i de basale værdisystemer.

3) Disciple fra 5. stråles ashram under ledelse af mesteren Hilarion

− vil føre menneskeheden frem til den rigtige anvendelse af energi og af fordelene ved atomalderen.

Den hierarkiske bevidsthed beskæftiger sig med sjælens erkendelser − erkendelser af og samarbejde med guddommeligheden, med kærlighed, tiltrækning og relationer.

 

Hierarkiet-12-De-syv-De-tre-Den-Ene

 

Den Nye Verdenstjenergruppe

Et formidlende organ, der kaldes Den Nye Verdenstjenergruppe, fungerer nu som mellemled mellem Hierarkiet og offentligheden. Dette organ er opdelt i to grupper: Disciple og medarbejdere, der allerede er integreret i en ashram under Hierarkiet og intelligente, humanistiske medarbejdere, der indtager ansvarsfulde positioner inden for områder, der arbejder med verdensanliggender. Gennem Den Nye Verdenstjenergruppe overfører Hierarkiet til menneskehedens masser mere lys, nye ideer, friske synspunkter og mere avancerede teknikker og metoder til den nye fase af menneskehedens udfoldelse og civilisation.

Den Nye Verdenstjenergruppe består angiveligt af energienheder, der er i stand til at arbejde med stoffet (stoffet, som er ånd i manifestationens laveste udtryk), og med ursubstans, det atomare livs redskab, der benyttes til formningen af alle former. Ursubstans er et sjælskoncept, som kun kendes af sjælen. Medlemmer af Den Nye Verdenstjenergruppe udvælges fra alle områder af menneskeheden, og sammen udgør de fortroppen eller frontløberne, der fører menneskeheden ind i det femte naturrige − sjælens rige − som er et levende bevis på eksistensen af verdens åndelige enhed.

Artikel-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene
Download-fil: HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE - Frances Adams Moore


Artikel-Hierarkiet-De-syv-De-tre-Den-Ene
Læsefil med vendbare sider: HIERARKIET - DE SYV, DE TRE OG DEN ENE