Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PÅ TÆRSKLEN - 04
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dødens-eventyr-04--Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

PÅ TÆRSKLEN - 04 (9 af 9)


Utallige mennesker har berettet om ud-af-kroppen oplevelser og nær-død-oplevelser. Det er personlige erfaringer fra en anden dimension - det er øjenvidneberetninger.

PÅ TÆRSKLEN - 04 (9 af 9)

Fremtidens øvrige forberedelser

 

Information om reinkarnation til døende

I fremtiden vil læren om reinkarnation være mere udbredt. Det vil naturligvis ændre den almindelige holdning til døden. Døende vil desuden blive informeret om de karmiske årsager til den dødsproces, de nu er i gang med. Det er nemt at forestille sig, at dødsprocessen opleves på en helt anden måde, når eksempelvis AIDS-ramte eller kræftsyge kender årsagen til den sygdom, der nu fører til døden. De ved, hvad de skal lære af sygdommen og dødsprocessen, og vil derfor være til stede på en anden måde, end hvis de var bitre, vrede og føler, at det hele er uretfærdigt.

Læren om reinkarnation vil uden tvivl medføre et dramatisk fald i selvmordstatistikerne. Når selvmordskandidater kender konsekvenserne af et selvmord, vil de fleste vælge at møde livets kriser i stedet for at forsøge at flygte fra dem.

Meditativ kontakt med den døende

Når man bliver bevidst om, at man kan medvirke til at gøre rejsen ind på de indre bevidsthedsplaner til en nem og positiv oplevelse for den døende, kan man forbinde sig med den bortrejsende via meditativ kontakt. Man kan tænde et lys, spille sagte musik og forbinde sig med den afdøde i bevidstheden. Man kan eksempelvis visualisere en søjle eller en "vej" af hvidt lys, som kan lede den døde væk fra det fysiske – ind i lysets riger.

Børn har ikke behov for hjælp. De har en åben holdning. De er ikke belastet af fordomme. De har en ubevidst viden om døden. Og de reinkarnerer i øvrigt hurtigt.

Gennemsnitsmennesket

– oplever døden som en direkte fortsættelse af de interesser og processer, det var optaget af i det fysiske liv. Det oplever ikke den store forskel. Mange er i begyndelsen ikke engang klar over, at de er døde.

Aspiranten

– oplever knap nok døden, for som aspirant fortsætter man omgående med det tjenestearbejde, man allerede har på de indre planer. Det er ligesom at tage på arbejde i det fysiske liv. Man genkender straks sit arbejde, og tager fat, hvor man slap sidste nat. Den eneste forskel er, at efter den fysiske død kan man arbejde alle døgnets 24 timer i stedet for kun i søvnperioden.

 

Tre gode råd

 

Forberedelse af egen død

Livet er en forberedelse til døden. Derfor kan man livet igennem arbejde bevidst på at skabe gode betingelser for en nem død og et godt efterliv. Her er tre gode råd …

1.

Lev et godt og positivt liv. Jo bedre liv, jo bedre død. Jo mere man lægger i det, jo mere får man ud af det.

2.

Vær samfundsengageret. Deltag aktivt i et tjenestearbejde, eller udvid det man har med opgaver, hvor man arbejder gratis og frivilligt. Motivet skal være så uselvisk som muligt.

3.

Forsøg at gøre indsovningsprocessen bevidst. Prøv at være fokuseret i hovedet, mens man føres ind i søvnen. Undersøg overgangen til søvnen. Forsøg at give slip på det fysiske.

 

--oo0oo--

 

DØDEN-og-den-indre-rejse-74-Døden-i-esoterisk-lys

 

Refleksion

 

Hvordan har du det med døden

efter disse informationer?

Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Download-fil: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - Erik Ansvang


Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Læsefil med vendbare sider: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE