Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVAERNES BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devaernes-bevidsthed

DEVAERNES BEVIDSTHED (6 af 11)


Devaerne forestiller sig ikke eksistensen af en central, personificeret, individuel bevidsthed, men en livskraft, der besjæler hvert atom og udfylder rummet mellem formerne.

DEVAERNES BEVIDSTHED (6 af 11)

Processen

 

Devaernes-bevidsthed-07

 

Fra den centrale kilde strømmer der konstant kraft ud i systemet, hvor den kastes tilbage fra det tætteste plan. På sin udadgående rejse kontakter den et for et alle eksistensplaner, hvor den danner atomer. Atomerne leder kraften fra planet over via det plan, kraften befinder sig på, til planet under, hvor der dannes nye atomer, indtil det tætteste plan er nået. Processen gentages på tilbagevejen, og her er atomets polaritet vendt om. Positive og negative atomer dannes konstant, og de opløses lige så hurtigt. Den hastighed, kraften bevæger sig med, er så stor, at der skabes et illusorisk indtryk af permanens og fasthed.

Devaernes-bevidsthed-08Dannelsen af atomer på et plan gør det både muligt at formidle Logos’ kraft og bevidsthed på planet og at manifestere sig på det. Kombinationen af atomer danner planets forskellige stoffer, og kombinationen af stofferne danner formerne. Den logoiske kraft strømmer hele tiden gennem atomerne, stofferne og formerne både på ud- og hjemturen fra og til den centrale kilde. I kraft af atomets funktion manifesteres den logoiske immanens i hele systemet. Manifestationen er automatisk, og de former, der skabes, er kun i besiddelse af instinktiv bevidsthed.

Atom iagttaget af clairvoyante forskere

Artikel-Devaernes-bevidsthed
Download-fil: DEVAERNES BEVIDSTHED - Geoffrey Hodson


Artikel-Devaernes-bevidsthed
Læsefil med vendbare sider: DEVAERNES BEVIDSTHED