Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVAERNES BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Devaernes-bevidsthed

DEVAERNES BEVIDSTHED (10 af 11)


Devaerne forestiller sig ikke eksistensen af en central, personificeret, individuel bevidsthed, men en livskraft, der besjæler hvert atom og udfylder rummet mellem formerne.

DEVAERNES BEVIDSTHED (10 af 11)

Logos

 

Devaernes-bevidsthed-12

 

Når den allerhøjeste hellige nadver er afholdt, når hvert atom i Universet er fyldt med det Ene Livs vin, når hver bevidsthed er fuldstændig tilpasset den Enes bevidsthed, og hele manifestationen er et fuldkomment udtryk for den logoiske vilje, visdom og intelligens, kan devaer og mennesker nedlægge arbejdet. Logos vil kalde sine børn hjem – tilbage til det hjerte, som de i sin tid udgik fra. Så kan Logos endelig hvile. Tæppet kan gå ned og lukke for det gigantiske drama, som Logos har opført. Logos’ himmelske sol kan langt om længe gå ned, og Logos kan trække sig tilbage. Verdenerne vil ikke længere spærre Logos inde, for Logos har formet verdenerne til vinger, som løfter Logos tilbage til udgangspunktet. Frugterne af Logos’ arbejde bevares i den logoiske nats lange søvn, indtil det næste daggry, hvor Logos igen vil vågne og en ny Sol vil stå op.

Devaer og mennesker skal herefter lære nye måder at arbejde for Logos. De vil udføre hinandens arbejde, indtil hvert eneste opgave og hver eneste tjenestearbejde i den lange række af solsystemer, de har arbejdet i, til sidst er udført. Det, som engang var deva og menneske, er nu blevet en guddom, som er udsendt for at være Logos for sit eget system. Logos er efterkommer af det logoiske ophav, som nu selv hersker over et univers. Hans Logoi vil være de skabninger, der i solsystemet tjente Logoi som devaer og mennesker. De vil tjene Logoi i uendelige tidsrum og på voksende arbejdsområder, for de er bundet til Ham af kærlighed og tjenestearbejde, som vil vare til evig tid.

Hvem kan fortælle, hvornår båndene blev skabt? Var alle engang juveler i et solsystem, som for længe siden er gået i opløsning? Tjente alle Logos som et naturvæsen, der hjalp med i egen udvikling? Eller flagrede man med smaragdgrønne arme som planter, blomster eller træer, og kom Logos som en fe eller en deva for at tilføre sit højere liv og sin større tankekraft? Eller var man blot atomerne i et system, hvor Logos herskede over en verden?

Artikel-Devaernes-bevidsthed
Download-fil: DEVAERNES BEVIDSTHED - Geoffrey Hodson


Artikel-Devaernes-bevidsthed
Læsefil med vendbare sider: DEVAERNES BEVIDSTHED