Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKENS KRAFT OG BRUG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater

TANKENS KRAFT OG BRUG (13 af 13)


Der er mange forskellige stofkvaliteter i mentallegemet, og de har hver deres specielle vibrationshastighed, som de er mest vant til.

TANKENS KRAFT OG BRUG (13 af 13)

Mind cure

 

Tankens-kraft-og-brug-15

 

Fænomenet ”mind cure” – tankehelbredelse − viser, hvor kraftfuld tanken kan være − endda i den fysiske verden. Men tanken virker meget lettere og kraftigere i astralt og mentalt stof, og derfor er det nemt at forestille sig, hvor enorm kraften i virkeligheden er, hvis mennesket bare ville bruge den. Bevidste mennesker bør derfor holde øje med enhver lejlighed til at være til hjælp med tankens kraft. Der er ingen tvivl om, at der opstår utallige muligheder. Mens man går på gaden, kører med bussen eller sidder i toget, kan man ofte se et medmenneske, der tydeligvis lider af depression eller pessimisme. Der har man muligheden for at hjælpe, for man kan omgående forsøge at opmuntre og hjælpe. Man kan forsøge intensivt at sende en tanke og en følelse, som er opladet af en positiv kvalitet, der siger, at på trods af de personlige sorger og problemer skinner Solen stadig over alle, og der er stadig meget at være taknemlig for. Der er rigtig meget i verden, som er godt og smukt. Nogle gange kan man se en øjeblikkelig virkning af tankehelbredelsen – og man kan ligefrem se, at vedkommendes ansigt klarer op under indflydelsen af den tanke, der blev sendt. Men man skal ikke altid forvente et øjeblikkeligt, fysisk resultat, men når man forstår naturlovene, kan man i hvert enkelt tilfælde være helt sikre på, at der er skabt et eller andet resultat.

Det er som regel vanskeligt for et menneske, der ikke er vant til at arbejde med esoteriske emner, at tro, at det faktisk påvirker de medmennesker, som tankerne rettes imod, men erfaringer fra et stort antal tilfælde har vist, at enhver, der arbejder med tankens kraft, efterhånden vil få så mange beviser på, at processen lykkes, at det ikke længere er muligt at tvivle. Ethvert menneske burde betragte det som en livsopgave at forsøge at hjælpe alle de mennesker, man kender og holder af, uanset om de er det, man normalt kalder levende eller døde. Det er indlysende, at uanset om man har et fysisk legeme, eller om legemet er forladt i forbindelse med det, der kaldes døden, gør det ingen forskel med hensyn til virkningen af de energier og kræfter, der rettes mod de mentale og astrale legemer. Hvis man øver sig regelmæssigt, vil man kunne udrette meget godt, for man får selv styrke ved øvelsen, og mens man udvikler sine egne evner og sikrer sit eget fremskridt, vil verden og menneskeheden blive hjulpet af indsatsen.

 

Tankens-kraft-og-brug-16

Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Download-fil: TANKENS KRAFT OG BRUG - C.W. Leadbeater


Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKENS KRAFT OG BRUG