Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKENS KRAFT OG BRUG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater

TANKENS KRAFT OG BRUG (5 af 13)


Der er mange forskellige stofkvaliteter i mentallegemet, og de har hver deres specielle vibrationshastighed, som de er mest vant til.

TANKENS KRAFT OG BRUG (5 af 13)

Tanker er former

 

Tankens-kraft-og-brug-06

Tankeform

 

Enhver tanke skaber ikke alene en bølgebevægelse, men også en form – dvs. en bestemt afgrænset struktur, der er forsynet med en bestemt kraft og vitalitet, og som i mange tilfælde opfører sig som en midlertidig levende skabning. Både formen og vibrationen kan blive på mentalplanet, men som regel bevæger den sig ned på astralplanet, hvor den påvirker følelseslivet. Studiet og forståelsen af tankeformerne har den allerstørste interesse, og en detaljeret beskrivelse af mange forskellige tankeformer med farveillustrationer findes i bogen Tankeformer.[1] I denne artikel drejer det sig ikke så meget om tankeformernes udseende men mere om deres virkninger, og om den måde man kan bruge dem.

Et menneske, der er så ubetænksom, at det tillader sig at tænke på et andet menneske med had eller misundelse, udstråler en bølge, der tiltrækkes af mennesker med samme tilbøjeligheder. Vibrationen skaber derfor lignende hadefulde følelser hos andre mennesker − og selv om deres had gælder andre mennesker, kan udstrålingen alligevel skabe en følelse af samme natur, som er rettet mod helt andre.

Tankeformens funktion er mere begrænset, men den er langt mere præcis end vibrationen eller bølgen. Tankeformen kan ikke nå så mange mennesker. Man kan sige, at den ikke er i stand til at påvirke et menneske, med mindre det har noget i sin natur, som er i samklang med den vibrerende kraft, der besjæler formen. Tankeformernes kræfter og muligheder vil uden tvivl være lettere at forstå, hvis de klassificeres.

 

 

 

_________________________________

[1] Link til Annie Besant & C.W. Leadbeater: TANKEFORMER

_________________________________

Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Download-fil: TANKENS KRAFT OG BRUG - C.W. Leadbeater


Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKENS KRAFT OG BRUG