Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKENS KRAFT OG BRUG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater

TANKENS KRAFT OG BRUG (1 af 13)


Der er mange forskellige stofkvaliteter i mentallegemet, og de har hver deres specielle vibrationshastighed, som de er mest vant til.

TANKENS KRAFT OG BRUG (1 af 13)

TANKENS KRAFT OG BRUG

TANKENS VIRKNINGER PÅ PERSONLIGHEDEN

Af C.W. Leadbeater

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater

Du kan frit downloade materialet "TANKENS KRAFT OG BRUG" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

TANKENS KRAFT OG BRUG

TANKENS VIRKNINGER PÅ PERSONLIGHEDEN

 

Tankens-kraft-og-brug-01 

 

Hvis man ikke kender noget til åndsvidenskab, tror mange, at der er tale om et spekulativt filosofisk system, men det er langt fra sandheden. Der er intet spekulativt i videnskaben, for åndsvidenskab er udelukkende baseret på iagttagelse af fakta og på eksperimenter i forbindelse med naturens fænomener og kræfter. Studierne skaber en praktisk leveregel − en regel, som påvirker de studerendes tænkning og arbejde i hele deres liv. Det er hovedsagelig fordi studierne resulterer i viden om livet, sådan som livet virkeligt er. De studerende får indsigt i meningen med deres liv og med den verden, de lever i, i stedet for kun at kende den fysiske og mindst vigtige del af verden. De forstår udviklingens lovmæssigheder, og de lærer på naturlig måde at leve intelligent i overensstemmelse med naturlovene. De tager højde for både den usynlige del af verden og den uendeligt lille del, der befinder sig inden for de begrænsede fysiske sansers rækkevidde.

I den nuværende udviklingsperiode er der kun meget få mennesker, som har en større mængde af de metafysiske kræfter til deres rådighed, og derfor er der kun nogle få, som kan udforske og verificere iagttagelserne og erkendelserne i de indre verdener. Men i nutiden er der imidlertid en levende interesse for livets usynlige side, og reelt har hvert eneste menneske − rig eller fattig, gammel eller ung − allerede en ret stor andel af de metafysiske kræfter til rådighed, og derfor ligger de indre og højere planers skatte, som kontaktes ved den rigtige brug af evnerne, reelt inden for alle menneskers rækkevidde.

Mennesket indre legemer

Hvis man kun har et overfladisk kendskab til åndsvidenskabens litteratur, ved man, at mennesket har legemer, som svarer til alle solsystemets planer eller verdener, der gennemtrænger hinanden. Astrallegemet er et redskab for menneskets begær, lidenskaber og følelser. Tanker kommer til udtryk via et højere redskab, der består af endnu finere stof end astrallegemet, og det kaldes mentallegemet. For det clairvoyante syn viser tanker sig i mentallegemet eller den mentale aura, som en vibration i det mentale stof − en vibration, der skaber forskellige virkninger, som alle er i overensstemmelse med de naturvidenskabelige erfaringer i den fysiske verden.

Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Download-fil: TANKENS KRAFT OG BRUG - C.W. Leadbeater


Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKENS KRAFT OG BRUG