Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKENS KRAFT OG BRUG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater

TANKENS KRAFT OG BRUG (10 af 13)


Der er mange forskellige stofkvaliteter i mentallegemet, og de har hver deres specielle vibrationshastighed, som de er mest vant til.

TANKENS KRAFT OG BRUG (10 af 13)

Energi

 

Tankens-kraft-og-brug-12

 

Et andet punkt, der har stor betydning, er, at man lærer at styre sin energi. Et menneske har kun en vis portion energi eller kraft, og den er man ansvarlig for. Energien skal naturligvis bruges på den mest fordelagtige måde. Gennemsnitsmennesket spilder sin energi og kraft på mange ufornuftige måder, men for det menneske, der studerer åndsvidenskab, er det nødvendigt at undgå energitab. Gennemsnitsmennesket er simpelthen et center for kaotiske vibrationer. Det er konstant i en tilstand af bekymring. Det er hele tiden urolig over et eller andet − eller måske er det ofte i en tilstand af dyb depression − eller også er det i en tilstand af spænding og stress, fordi det forsøger på at anskaffe sig noget. Af en eller anden grund er det altid i en tilstand af unødvendigt stress − som regel over bagateller eller over noget, det ikke kan gøre noget ved. Selv om det aldrig tænker over det, påvirker gennemsnitsmennesket konstant sine omgivelser med astrallegemets og mentallegemets tilstand. Det overfører hele tiden sine vibrationer og sin stress-tilstand til omgivelserne og de ulykkelige mennesker, der er i nærheden. Det er grunden til, at millioner af mennesker helt unødvendigt er i en urolig stress-tilstand. Årsagen er alle former for tåbelige og ligegyldige tanker og følelser, og derfor er det ofte vanskeligt for et sensitivt menneske at leve i en storby eller at være i store forsamlinger.

Gennemsnitsmennesket spilder desuden en hel del energi og kraft på unødvendig snak. Det har en mening om alt mellem himmel og jord, og det har et stærkt ønske om at påtvinge andre sine holdninger. Gennemsnitsmennesket er tilsyneladende ude af stand til at forstå, at hvad et andet menneske vælger at tro og mene, ikke kommer andre ved. Mange gange får man den opfattelse, at autoriteterne har givet gennemsnitsmennesket opgaven, at gå rundt i verden og forsøge at skabe overensstemmelse i tænkning og adfærd. Det intelligente menneske forstår, at sandheden er mangfoldig, og sædvanligvis sidder et enkelt menneske ikke inde med den fulde sandhed − og det samme gælder en gruppe mennesker, en organisation eller en religion. Der skal være plads til meningsforskelle om næsten ethvert tænkeligt emne, og derfor kan et menneske, der har modsatte synspunkter, alligevel basere det på noget fornuftigt og sandt. Det menneske, der studerer åndsvidenskab, vil ikke spilde sin tid med at argumentere. Hvis det bliver bedt om oplysninger, er det villig til at give dem, men det spilder ikke sin tid, energi og kraft med ligegyldige diskussioner.

Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Download-fil: TANKENS KRAFT OG BRUG - C.W. Leadbeater


Artikel-Tankens-kraft-og-brug-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKENS KRAFT OG BRUG