Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Seksualitet-det-store-mysterium

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM (13 af 16)


Man skal ikke leve i cølibat. Man skal heller ikke forsøge at udleve sin seksualitet. Seksualiteten skal have sin naturlige og afbalancerede plads i livet.

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM (13 af 16)

Menneskeheden på et sidespor

 

Seksualitet-det-store-mysterium-23

 

Menneskehedens holdning til seksualitet er tydeligvis på vej ud ad et sidespor. Der er en stærkt stigende interesse for pornografi i alle afskygninger. På internettet er sexsiderne de mest besøgte, og deraf kan man se, at tendensen er global. Man ser det navnligt i mange unge menneskers forbrugeriske holdning til tilfældigt seksuelt samvær, som uden problemer indgår som en fornøjelig afslutning på en festlig aften. Seksuel udfoldelse har taget en uheldig og forbrugerisk drejning i retning af promiskuitet. Det gælder både opfattelsen af fri sex og holdningen til tantriske metoder, som ofte antager karakter af ren seksualmagi.

Menneskeheden vil skridt for skridt arbejde sig ud af problemet, efterhånden som udviklingen skrider fremad, og efterhånden som begærtilfredsstillelse erstattes af intelligensens velovervejede og selvbevidste holdning. Den følelsesmæssige holdning strækker sig lige fra fri kærlighed og almindelige løse forhold til det ortodokse, snævre og hykleriske kristne standpunkt. Den følelsesmæssige holdning har skabt en voldsom reaktion, som har nået sit højdepunkt i nutiden, og ligesom alle yderliggående reaktioner er det både uheldigt og farligt, for det ene er lige så forkert som det andet.

Seksualitet er en udstrålende (positiv), magnetiserende (negativ) elektrisk aktivitet. Den er guddommelig i sin oprindelse og natur, og den skal respekteres som en hellig funktion. Den er et udtryk for loven om tiltrækning, og den er forbundet med en afbalancering af kræfterne inden for alle naturens områder – den kosmiske lov om dualitetens manifestation. I menneskeriget er balancen mellem den maskuline, stimulerende (positive) kraft og den feminine, latente (negative) energi en aktiv polaritet. Livet bevæger sig i et kredsløb, og for at være i stand til det, er en manifestation af de positive og de negative poler en indlysende nødvendighed. Homoseksualitet – mandlig eller kvindelig – skaber to ensrettede strømme, og i sagens natur kan de ikke skabe en kanal for cirkulation, fordi begge legemer har samme polaritet. Det er i strid med den kosmiske lov om dualitetens manifestation.

Artikel-Seksualitet-det-store-mysterium
Download-fil: SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM - Erik Ansvang


Artikel-Seksualitet-det-store-mysterium
Læsefil med vendbare sider: SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM