Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Seksualitet-det-store-mysterium

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM (6 af 16)


Man skal ikke leve i cølibat. Man skal heller ikke forsøge at udleve sin seksualitet. Seksualiteten skal have sin naturlige og afbalancerede plads i livet.

SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM (6 af 16)

Sjælens ønsker og kroppens drifter

 

Seksualitet-det-store-mysterium-12

 

Mennesker, der studerer åndsvidenskab, ved, at mennesket ikke er en krop. Mennesket er en sjæl, der har en krop. Den iboende sjæl eller bevidsthed, som bruger kroppen i den fysiske verden, er hverken maskulin eller feminin. Man kan sige, at sjælen er androgyn eller ukønnet – eller at den rummer potentialet for at manifesterer sig som begge køn. Kønsopdelingen er derfor udelukkende knyttet til den fysiske krop. Det medfører, at mennesket er en kombination af ånd og stof – eller sjæl og legeme – eller en bevidsthed, der er guddommelig af natur, og en krop, der er dyrisk af natur. Og det er den væsentligste årsag til menneskehedens problemer med seksualiteten, for spændingsfeltet repræsenterer forholdet mellem sjælens ønsker og kroppens drifter.

Iflg. den tibetanske mester Djwhal Khul er seksualiteten et af menneskehedens helt store og vanskelige problemer, som skal løses. Og hvis de skal løses, kræver det et overblik over problemernes natur og omfang. Problemet er globalt, men Djwhal Khul oplyser, at menneskeheden vil arbejde sig ud af problemet, efterhånden som udviklingen skrider frem. Men måske vil en dybere analyse af problemets natur være en hjælp i den nuværende udvikling. Muligvis kan man finde inspiration til en ny forståelse, og dermed give et bidrag til den nødvendige transformationsproces, som alle mennesker er ansvarlige for.

Artikel-Seksualitet-det-store-mysterium
Download-fil: SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM - Erik Ansvang


Artikel-Seksualitet-det-store-mysterium
Læsefil med vendbare sider: SEKSUALITET - DET STORE MYSTERIUM