Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE MYSTISKE OBELISKER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-mystiske-obelisker-Erik-Ansvang

DE MYSTISKE OBELISKER (13 af 13)


Egyptens obelisker har rejst mange spørgsmål. Hvordan blev de udhugget? Hvordan blev de transporteret? Hvordan blev de rejst? Og det vigtigste: Hvorfor?

DE MYSTISKE OBELISKER (13 af 13)

Fohat-kundalinikraft

 

Der mangler stadig en forklaring på, hvordan de gamle egyptere kunne skære obeliskerne hurtigt og præcist ud af den hårde granit i stenbruddene i Aswan, og der findes faktisk også en åndsvidenskabelig forklaring på disse mysterier. Forklaringen er ganske vist for viderekommende. Den åndsvidenskabelige Geoffrey Hodson fortæller, at egypterne brugte "fohat-kundalinikraft". Han forklarer, at Solen udsender tre kendte energityper: "prana", der kommer til udtryk som liv eller vitalitet, "fohat", der kommer til udtryk som bl.a. elektricitet, varme og magnetisme, og "kundalini" som er stoffets egen iboende kraft. De gamle egyptere var i stand til at koncentrere fohat-kundalinikraften til en laseragtig stråle, som de brugte til at skære eller svejse stenblokkene ud af klipperne. Det er årsagen til, at de kunne skære blokkene hurtigt og med ufattelig præcision. Desuden kendte de tilsyneladende en teknik, hvor de påvirkede molekylestrukturen i stenen, og derved blev det stof, stenen bestod af, plastisk. Materialet kunne herefter nemt bearbejdes.

Det er naturligvis op til den enkelte at afgøre, om man kan acceptere de åndsvidenskabelige informationer, som selvsagt kræver, at man er indforstået med, at der eksisterer kræfter i naturen, som endnu ikke er erkendt af naturvidenskabens forskere, men som tidligere civilisationer både kendte og brugte. Men det burde være nemmere at acceptere de esoteriske oplysninger som en teori, der muligvis kan lade sig gøre, frem for nutidens forklaringer, som har den afgørende svaghed, at de beviseligt ikke kan lade sig gøre.

 

De-mystiske-obelisker-21-Erik-Ansvang

Artikel-De-mystiske-obelisker-Erik-Ansvang
Download-fil: DE MYSTISKE OBELISKER - Erik Ansvang


Artikel-De-mystiske-obelisker-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DE MYSTISKE OBELISKER