Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSRELIGION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-nye-verdensreligion

DEN NYE VERDENSRELIGION (16 af 16)


En ny verdensreligion er ved at forme sig. Den udtrykker sig primært ved fælles bevidsthed og fælles værdigrundlag, der går på tværs af de eksisterende religioner.

DEN NYE VERDENSRELIGION (16 af 16)

9. Kendsgerningen om Universet

som levende og bevidst

 

Den-nye-verdensreligion-21Den nye verdensreligion vil også betone den sandhed, at Universet er en levende og bevidst skabning – ”for i Ham lever vi, ånder vi og er vi”.[1] Det ufattelige kosmos er simpelthen en levende manifestation af den guddommelige natur. Det er derfor sandt, når det siges, at der findes ét stort liv, som manifesterer sig i utallige former – fra de gigantiske stjernegalakser, solsystemer og planetsfærer, til mennesker, dyr, planter og det mindste atom. Livet i alle er ét. Det er formerne, der skaber forskellighed og mangfoldighed.

Udforskningen af rummet skaber nye forestillinger om Universets tilblivelse og natur. Astronomen James Jeans sagde, at ”Universet mere ligner en stor tanke end en stor maskine”, og en anden astronom, Arthur Eddington, har sagt: ”Universets substans er tankesubstans”. Det er forestillinger, der er i overensstemmelse med de udtalelser, som findes i Indiens vediske skrifter, der er tusinder af år gamle. Udbredelsen af den esoteriske astrologi har bekræftet, at Universets stjerner og planeter har et samspil, og at de er levende, bevidste skabninger, der har samme intime relationer, som mennesker har med hinanden. Den astrologiske videnskab giver vigtige informationer om de energier og kvaliteter, der strømmer ind i menneskets bevidsthed hver måned, og kvaliteten varierer efterhånden som Solen passerer gennem de tolv stjernetegn.

 

Den-nye-verdensreligion-22

 

Shakyamuni Buddha har forudsagt, at på et tidspunkt, når hans egen lære er i tilbagegang, vil en Buddha igen manifestere sig. Denne Buddha vil genoprette, hvad der i årenes løb er gået tabt. Buddhisterne ser derfor frem til øjeblikket, hvor den femte Buddha – Maitreya Buddha – forlader Tushita-himlen, hvor han opholder sig, og viser sig for menneskeheden. På samme måde venter muslimerne på Imam Mahdis genkomst og jøderne afventer Messias’ tilsynekomst.

Ifølge åndsvidenskaben er menneskeheden på vej ind i en fase, hvor Verdenslæreren, som bl.a. er kendt under de ovenstående navne, er på vej til at manifestere sig fysisk.

 

Den-nye-verdensreligion-23

 

 

_________________________________

[1] Apostlenes Gerninger: 17,28

_________________________________

Bringes med tilladelse fra Kentaur Træning,
der tilbyder konsultationer, kurser, bøger til private og erhverv.
WebSite: www.psykosyntese.dk

_________________________________

Artikel-Den-nye-verdensreligion
Download-fil: DEN NYE VERDENSRELIGION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-nye-verdensreligion
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSRELIGION