Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSRELIGION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-nye-verdensreligion

DEN NYE VERDENSRELIGION (10 af 16)


En ny verdensreligion er ved at forme sig. Den udtrykker sig primært ved fælles bevidsthed og fælles værdigrundlag, der går på tværs af de eksisterende religioner.

DEN NYE VERDENSRELIGION (10 af 16)

3. Kendsgerningen om

udødelighed og evigt liv

 

Den-nye-verdensreligion-14

 

Alle de store verdensreligioner har forestillinger om evigt liv. Kristne og muslimer tror på en opstandelse og et evigt liv efter døden. Buddhister og hinduer tror også på et evigt liv, men via frigørelse ved yoga og fuldstændig oplysning. Østen har fremhævet, at frigørelsen skal ske som led i mange inkarnationers udvikling og bestræbelser. Ingen bliver fuldkommen i løbet af et enkelt liv. Reinkarnation eller loven om genfødsel har derfor været et centralt element i Østens lære. Den esoteriske kristendom, gnosticismen, den muslimske sufi-mystik og jødernes kabbala lægger også vægt på læren om reinkarnation. Og der findes adskillige klare henvisninger til reinkarnationslæren i evangelierne. Det tyder på, at det var en naturlig del af kristendommen. Jesus fortæller f.eks. to gange, at Johannes Døberen er profeten Elias, der omtales i Det Gamle Testamente.

Læren om karma eller loven om årsag og virkning hører også med. Normalt betragtes karmaloven som Østens lære, men der er mange og klare eksempler på karmalovens konsekvensprincip i evangelierne. Det er læren om, at man høster, som man sår, og det styrer sjælenes udvikling på vejen mod fuldkommenhed.

Artikel-Den-nye-verdensreligion
Download-fil: DEN NYE VERDENSRELIGION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-nye-verdensreligion
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSRELIGION