Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Tredje-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6 (17 af 20)


Tredje år - Instruktion 5 - 21. august-20. oktober - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 5:6 (17 af 20)

Tilnærmelse oppefra

 

De tilnærmelser, der er beskrevet, vedrører de, man selv har startet. Men der findes andre former for tilnærmelse, der medfører enhed − og det er de, der kommer fra højere planer. De kommer "oppe fra" som respons på en "appel" fra en enkeltperson eller en gruppe, der med dybfølt dedikation har benyttet en invokation. Det kan være sjælen, der udfører tilnærmelsen, eller et højere væsen. Men dette højere væsen, der inspireres af menneskehedens behov og lidelser, eller af ønsket om at manifestere evolutionsplanen hurtigere og mere fuldkomment, må selv starte en nedadgående tilnærmelse.

Begge disse tilstande og motivationer er tilgængelige. Det er en nødvendig opgave at afhjælpe menneskehedens behov, og derfor er det nødvendigt at benytte invokation i større omfang og med større intensitet. Det sikrer, at en stor tilnærmelse er på vej.

Invokativ tilnærmelse

Det er en kendsgerning, at når menneskeheden befinder sig i en alvorlig krise i overgangsperioden fra en tidsalder til den næste, så kommer der et højt væsen i form af en guddommelig budbringer eller Verdenslærer, og det er denne begivenhed menneskeheden har en voksende forventning om. Hvis man er overbevist om betydningen af invokationens indre styrke, så kan man føle sig sikker på, at den vil vække en tilsvarende respons.

Selv en beskeden mulighed for en stor åndelig tilnærmelse fra oven og manifestationen af den via en højt udviklet skikkelse er tilstrækkelig til at stimulere et menneske til at gøre alt, hvad det kan, for at virkeliggøre Den Nye Tidsalders love og principper på Jorden, og til i denne to måneders periode at realisere en fælles invokativ tilnærmelse med den intention at vække en tilsvarende tilnærmelse fra den åndelige verden.

Artikel-Skabende-meditation-03-05-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 5:6


Artikel-Skabende-meditation-03-05-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 5:6