Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ILDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson

ILDDEVAER (4 af 10)


Ilddevaerne ser Universet som et gigantisk brølende ildhav – en ovn, hvor alting brænder. Alt på alle planer ses som ild, eller som om der er ild i alt.

ILDDEVAER (4 af 10)

Logos’ brændende vilje

 

Ilddevaer-07-Geoffrey-Hodson

 

Ilddevaerne bor midt i det gigantiske ildhav. De administrerer den voldsomme kraft og styrer strømmen af Solens ildkræfter i overensstemmelse med ildens højeste vilje – den ild, der er kilden til ilddevaernes liv. De er ildherrerne, flammens ærkeengle og systemets åndelige fornyere. De er legemliggørelse af ildkraften, som inspireres af den atmiske Logos’ brændende vilje – den Logos, som er den øverste hersker, og som den gigantiske blomst af solild og de kraftfulde ildherrer er et direkte udtryk for.

 

Ilddevaer-08-Geoffrey-Hodson

 

I gyldengule og flammende farver ligner ildherrerne gigantiske mennesker, der består af ild. De har alle et ildspyd i hånden, og på hovedet har de en gylden, flammende ildkrone. Flammerne skyder ud fra dem til alle sider. Hver bevidsthedsændring udsender en flammetunge. Hver bevægelse skaber en bølge af ild. De repræsenterer en ophøjet gruppe af solilddevaer. De befinder sig der, hvor de kronbladsformede flammetunger strømmer ud og omkranser Solen. Kraften strømmer gennem dem, og den transformeres på vejen, så kraften fra den rene energi ikke nedbryder det system, som den fornyer og forædler i kraft af deres meditation. De beskytter solsystemet, så ildkraften ikke blænder de skabninger, der bruger ilden som en kilde til lys. De brænder for de skabninger, der bruger ilden som en kilde til varme. Og de nedbryder de skabninger, der bruger ilden som en kilde til magt.

Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: ILDDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: ILDDEVAER