Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ILDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson

ILDDEVAER (7 af 10)


Ilddevaerne ser Universet som et gigantisk brølende ildhav – en ovn, hvor alting brænder. Alt på alle planer ses som ild, eller som om der er ild i alt.

ILDDEVAER (7 af 10)

Ild er hellig

 

Ilddevaer-12-Geoffrey-Hodson

 

Når ilden brænder i pejsen, er den solildens redskab, og derfor skal ild altid betragtes som hellig. Når mennesket tænder ild, påkalder det en salamander. Pejsens ild har sine ildvæsener. Lejrbålet har sine. En storbrand tiltrækker dem i stort antal, og de strømmer til for at nyde og svælge i deres elements manifestation på Jorden. Fordi de er legemliggørelsen af solilden, kan man sige, at solilden besjæler den fysiske ild, som de har samme forhold til, som Sollogos’ ildaspekt har til dem.

 

Ilddevaer-13-Geoffrey-Hodson

 

Vulkaner er centre med koncentreret solild, og her samler salamanderne sig i forskellige hierarkiske grader, for overalt hvor ildelementet er aktivt, er ilddevaerne til stede. Dybt under Jordens overflade brænder en uslukkelig ild, der reelt er en del af solilden, som den stimuleres af, og som den konstant står i direkte forbindelse med. Her bor gigantiske medlemmer af salamandernes gruppe. Her arbejder mange af naturvæsenernes og devaernes ordener, for den indre kilde til planetens liv og kraft findes i Jordens midte. Her fornys Jordens vitale energier. Her genoplades drænet stof, og interstellare atomer præges med Jordens specielle vibration, mens de deltager i planetens atomare kredsløb. Logos’ brændende livskraft udgår fra Jordens centrum, og den strømmer uafhængigt af fysiske kanaler. Den er direkte forbundet med den højere mekanismes funktion, der regulerer systemet. Her oplagres og fornys planetens magnetiske energier under ledelse af naturvæsener og devaer. Hver krafttype er en fysisk afspejling af et aspekt af den centrale guddommelige energi, som er intimt forbundet med solildens område.

Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: ILDDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: ILDDEVAER