Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ILDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson

ILDDEVAER (6 af 10)


Ilddevaerne ser Universet som et gigantisk brølende ildhav – en ovn, hvor alting brænder. Alt på alle planer ses som ild, eller som om der er ild i alt.

ILDDEVAER (6 af 10)

Ildens religion

 

Ilddevaer-10-Geoffrey-Hodson

Zarathustra

 

I fortiden sendte Solens ildherrer en budbringer til Jorden for at grundlægge ildens religion og overbringe ildens budskab til menneskeheden. Budbringerens navn var Zarathustra. Han var en af menneskehedens blomster. Han var en af de første frugter. Han havde kæmpet sig vej ind i ildens rige og lært at leve dér. Han havde opnået kundskab og udviklet evnen til at stå ubeskadiget foran Solherrerne, og fra dem modtog han det budskab, han skulle formidle, som indebar kunsten at beherske ild. Han viste sig for sit folk klædt i flammetunger og omgivet af ilddevaer. Han fortalte om ilden som den store fornyer, og han lærte sit folk at forandre deres liv ved at forene deres vilje med den guddommelige vilje. Han fortalte, at al ondskab i deres liv og i deres land skulle fortæres af ilden, og at de på den måde skulle grundlægge et tempel for den åndelige Sols fornyende kraft. Han kendte mantraet, der påkaldte ild fra det høje. Tempellamperne og ildstedernes ild blev tændt overalt i landet af denne ild.

Ilddevaer-11-Geoffrey-HodsonZarathustras mission markerede en epoke i planetens evolutionære liv, for han bragte ildelementet i nær kontakt med jordelementet. Meningen med udtalelsen kan ikke forstås fuldtud, før kemikere har opdaget betydningen af ild som et element og lært at finde ilden i atomet og alle naturrigerne. Efter Zarathustras tid forandrede jordelementerne sig, for han tilførte mere solild til hjertet af det fysiske atom, som alle stoffer i naturen består af. Han virkeliggjorde ildens rige på Jorden, og derefter er alt stof blevet nemmere at forme og mere sensitivt over for tanken og viljen.

Billedet: Atom set clairvoyant

Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: ILDDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Ilddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: ILDDEVAER