Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VIDENSKABERNES INTEGRERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith

VIDENSKABERNES INTEGRERING (12 af 16)


Åndsvidenskaben analyserer årsager - naturvidenskaben virkninger. Åndsvidenskaben forklarer hvorfor - naturvidenskaben hvordan.

VIDENSKABERNES INTEGRERING (12 af 16)

Formernes egenskab

 

Videnskabernes-integrering-16-Brian-Arrowsmith

 

Åndsvidenskab beskæftiger sig med formens egenskaber. Åndsvidenskab studerer relationer, egenskaber og de kvalificerende energier, der manifesterer sig i formernes verdener. Det er de subjektive og latente energier, der ligger bag det fænomen, der skabes af bevægelser i atomernes strukturer. Åndsvidenskaben siger, at:

"Den esoteriske lære har ét mål for øje, og det er at skabe en gradvis tilsynekomst af energierne, så den erfarne esoteriker kan fungere i en dualistisk og dog forenet verden af energi og være den skabende vilje, der leder, former og bruger den fysiske verden og dens egenskaber".

 

Måske vil man en dag forstå, at en blanding og en integrering af de usynlige esoteriske egenskaber nærmer sig de synlige eksoteriske aspekter, når Østen accepterer Vestens empiriske og objektive videnskaber, og når Vesten accepterer Østens usynlige og subjektive videnskaber om bevidsthed og yoga.

Tidligere har der været adskillelse mellem det objektive og det subjektive – et slør mellem det synlige og det usynlige. En integrering af åndsvidenskab og naturvidenskab kan løfte sløret og give mulighed for indre oplysning og intuitiv forståelse. På den måde vil menneskeheden blive i stand til at "se igennem" og opfatte den fjerde dimension og få en erkendelse af den nye verdensorden. I nutiden trænger naturvidenskaben stadig dybere ind i det ikke-fysiske område, og når tiden er inde, vil den opdage den sande relation mellem den synlige verdens liv og den virkelige liv i den usynlige verden, og det vil skabe en syntese af den ydre manifesterede form og den indre åndelige enhed − en integrering af naturvidenskab og åndsvidenskab.

Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Download-fil: VIDENSKABERNES INTEGRERING - Brian Arrowsmith


Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: VIDENSKABERNES INTEGRERING